Címlap

Hírek

Update 20 Battle of the Black Gate

Megérkezett az Update 20: Battle of the Black Gate! Vonulj be Nyugat Seregeivel a Pusztaság kietlen vidékére, készülj fel a végső, mindent eldöntő összecsapásra.

Tovább...

Update 19.3

Hétfőn érkezik Update 19.3-as frissítés, amely a szokásos hibajavításokon felül néhány remek kis fejlesztést is hoz a játékba. Cikkünkbe igyekeztünk összeszedni ezek közül a legfontosabbakat.

Tovább...

Ajándék előfizetőknek

A Standing Stone Games köszönetképpen a játékosok folyamatos támogatásáért, minden előfizetőnek egy limitált kiadású Steed of the Eldar hátast ajándékoz!

Tovább...

Producer levél 2017 január

Tegnap este megjelent az idei első producer levél, melyben Severlin beszámol az idei évre tervezett nagy frissítésekről és újra megerősítette Mordor kiegészítő érkezését. Izgalmas év előtt állunk, lássuk mi mindenre számíthatunk.

Tovább...

Standing Stone Games - Egy új kezdet

Ma egy váratlan bejelentést tett Rob Ciccolini „Severlin”, a játék vezető producere; a LotRO & DDO az újonnan alakult Standing Stone Games stúdió égisze alá kerül. Bár még sok részlet homályban van, levelében igyekszik minél több információt megosztani velünk.

Tovább...

Update 19.2

A mai napon érkezik az idei év utolsó nagyobb frissítése, az Update 19.2. A megszokott bug-javításokon felül új craftolható essence szint debütál, a Monster classok pedig egy kisebb ráncfelvarráson esnek át, hogy felvegyék a versenyt az egyre erősödő freep játékosokkal.

Tovább...

Transzfer Token - emlékeztető

Ahogy azt az Update 19-nél olvashattátok, hamarosan megszűnik a transzfer tokennel történő költözés lehetősége. A megmaradt tokeneket használjátok fel még ez év vége előtt.

Tovább...

Őszi Fesztivál 2016

A levelek már sárgába fordultak, a levegő pedig egyre csípősebb, ez nem jelenthet más, mint hogy megérkezett Középföldére az Őszi Fesztivál. Ne hagyd ki az évszak legnagyobb ünnepségét Hobbitfalván!

Tovább...

Update 19: March of the King

Hamarosan érkezik az Update 19: March of the King! A frissítéssel ellátogathatunk Észak-Ithília bámulatosan szép vidékére, folytatódik a történet, melyben elindulunk Mordor felé és debütál egy új prémium ház-rendszer Gondorban.

Tovább...

Producer Levél 2016 szeptember

A hétvégén megjelent Severlin, a LotRO új producerének első hivatalos levele, melyben a bemutatkozása mellett beszámol a közelgő U19-es frissítés főbb vonalairól és betekintést enged a 2017-es esztendőre. Megemlíti egy új, Mordort feldolgozó kiegészítő lehetőségét is!

Tovább...

Oldalak