Címlap

Producer levél 2017 január

Tegnap este megjelent az idei első producer levél, melyben Severlin beszámol az idei évre tervezett nagy frissítésekről és újra megerősítette Mordor kiegészítő érkezését. Izgalmas év előtt állunk, lássuk mi mindenre számíthatunk.

Üdvözlet!

Már néhány hete bemutattuk magunkat, mint a Standing Stone Games, és már nagyon izgatottak vagyunk, hogy megosszuk idei terveinket veletek.

Először is, szeretnénk megköszönni mindenkinek a folyamatos támogatását, miközben a LOTRO egyik legizgalmasabb történeteit írjuk. Idén a LOTRO bemerészkedik Mordorba! Szeretnénk a Mordor kiegészítőt nyáron kiadni, rengeteg információval szolgálunk majd, ahogy közeledik a kiegészítő megjelenése.

Még Mordor előtt két nagy esemény lesz Középföldén; az Update 20 és a játék 10. évfordulója. Már alig várjuk, hogy együtt ünnepelhessük veletek a Lord of the Rings Online tíz éves fennállását. Egy új játékkal is készülünk, ami szórakoztató központi eleme lesz a már hagyományos fesztiválos kavalkádnak. Azt tervezzük, hogy egy hosszú élő adásban – Twitch és YouTube - is megünnepeljük a LOTRO egy évtizedét. Várunk bennetek az adás alatti beszélgetésre és a játékba!

Update 20-al érkezik egy új terület, amit Pusztaságnak hívnak. A játékosok elkalandozhatnak a sivár Senkiföldjére, a komor Dagorlad vidékére és a nagyon (salakos) Salakdombokhoz. Elvisszük a játékosokat a csatához a Fekete Kapunál, ami Aragorn úr utolsó kétségbeesett csele, hogy elvonja az Ellenség figyelmét az igazi fenyegetésről. Fedezd fel a föld alatt kanyargó hatalmas férgek vájta járatokat és az Agyartornyokat két alapanyag instában, melyek egyedül és csapatban is teljesíthetőek. Végül az Update 20-ban lehetőségetek lesz segíteni Nyugat Seregeinek különböző csapatait, hogy felkészüljenek a Sötét úr elleni végső összecsapásra. Ráadásul a frissítéssel új Featured insták érkeznek, számos egyéb dolog mellett.

Update 21-el darabokra zúzzuk a Fekete Kaput és bevonulunk Mordorba, az első új kiegészítőnkkel majd négy év után! Ebben bevégezzük az Egy Gyűrű sorsát és útnak indulunk új epikus történetek felé, behatolunk a bukás utáni Mordor különböző részeire Találkozunk majd új, különös szörnyekkel, mechanikákkal és új, elnyerhető kincsekkel. Teljesen új történetláncokat kezdünk el, amik betekintést nyújtanak Mordor belsejébe és utalnak a később érkező dolgokra. Egy új játszható fajt tervezünk indítani, a Nemes-tündéket (High Ef), ezzel együtt esztétikai fejlesztést minden, már meglévő fajhoz. Egy későbbi frissítéssel érkezik majd a csapatoknak szánt, sok kihívást jelentő tartalom is.

Update 22-vel fejezzük majd be az évet, de ez olyan távol van, hogy szeretnénk tartalmát még homályban tartani. Engedjétek meg, hogy csak annyit mondjak; több évnyi tervünk van a Lord of the Rings Online-hoz, elmesélni való történetek, felfedezésre váró földek és hősies cselekedet, amik rátok várnak.

Megtiszteltetés számomra, hogy vezető produceretek lehetek, és ismételten köszönjük támogatásotokat.

Sev ~