Címlap

Insták & raidek

The Road to Erebor

"Már sok éve, hogy a Magányos Hegy lábánál nagy csata volt, most újra nagy veszély fenyeget. A Ködhegységben az új Goblin Király elkezdett sereget toborozni, a kőóriások már a sasokat fenyegetik. Bakacsinerdő ocsmány pókjai pedig egyre több tündét ejtenek fogságba. Keletlakók törtek be Suhatagba és már Erebort fenyegetik. Ne késlekedj, indulj Brand és Dáin segítségére!"


Armies of Isengard

"Szarumán megtámadta a Vas folyó gázlójánál a rohír seregeket, Vasudvard kiürült. Most jött el az idő, hogy Vasudvard seregei mögött megzavarjuk a Mágus terveit. Használd ki az alkalmat és törj be Orthancba!"


In Their Absence

"Ost Dunholth, Gondor egykori erődje régóta állt elhagyatottan. Azonban az északi Dúnadánok Enedwaithbe érkezésével Gortheron a Halálhozó feltámasztotta egykor elbukott testvéreit és szétküldte őket Eriador szerte, hogy leigázzák a Szabad Népeket."


Dol Guldur

"... Bakacsinerdő sötétje pedig nőttön nőtt, s a világ sötét zugaiból gonosz teremtmények özönlöttek Dol Guldurba, hogy egyetlen akarat alatt egyesüljenek..."


Mória Insták és raidek

"Kivertük az orkokat a Nagy Kapuból és az őrszobából és sokat lemészároltunk a fényes napon a völgyben. ...nap, november tizedikén, a Feketepatak Völgyében elesett Mória ura. Egy ork lőtte le egy fa mögül. Az orkot levágtuk... de keletről, az Ezüstér-től... újabbak, sokan... Elfoglalták a Hidat és a Második Csarnokot. ... Nem tudunk kijutni. Eljött a vég. ...dobok, dobok a mélyben... közelednek"


Shadows of Angmar

Sok száz éve már, hogy Gondor seregei és Glorfindel tündéi kiűzték Angmarból a Boszorkány királyt, de gonoszsága ekkorra már megfertőzte a vidéket. Most újra terjed északról az árnyék, pusztító járványok ütik fel váratlanul fejüket. Gonosz szellemek kelnek ki a sírokból és egyre több helyen jelennek meg az Ellenség szolgái.