Címlap

Update 20 Battle of the Black Gate

Megérkezett az Update 20: Battle of the Black Gate! Vonulj be Nyugat Seregeivel a Pusztaság kietlen vidékére, készülj fel a végső, mindent eldöntő összecsapásra.

Megérkezett!

Vonuljatok be Aragornnal a Pusztaság vidékére és készüljetek fel a Középfölde sorsát eldöntő csatára. Éld át Nyugat Seregének és Sauron erőinek leghevesebb összecsapását a Fekete Kapunál zajló csatában, ahogy Aragorn Sauron figyelmét igyekszik elvonni az igazi veszélyről...


Fedezd fel a Pusztaságot

Csata a Fekete Kapunál

Több, mint 100 küldetés és deed

Új solo és csapatos heti insták, flora küldetések és Roving Threat bossok!


Készülj fel a végső összecsapásra!

Oldj fel több, mint 100 küldetést és deedet, fedezd fel a kietlen Pusztaságot és segítsd Nyugat Seregeit a csatában!


Update 20: Battle of the Black Gate megvásárolható a Store-ban, VIP játékosoknak pedig ingyenes. Nem vagy VIP? Fizess elő még ma!

Pusztaság

Bár Szauron visszavonta seregeit a Fekete Kapu mögé, továbbra is sok veszély leselkedik rád, Mordor árnyéka beteríti a vidéket. Találkozz új barátokkal és ismerd meg múltjukat, fedezd fel Senkiföldjét és Dagorlad történetekben gazdag múltját. Teljesítsd a kószák küldetéseit, hogy Aragorn terve zavartalanul mehessen végbe.


Salakdombok

Közeledig a végső összecsapás! Aragorn felderítőket küldött ki, hogy feltérképezzék a Salakdombokat és környékét. Segíts a kószáknak megtalálni az ellenség rejtett bázisait és fürkészd ki, hogy milyen csapdával készül Szauron Nyugat Seregeinek érkezésére..Csapatos tartalom

Fogj össze barátaiddal és támadjátok meg az ellenség táborait! Az Updaze 20-as frissítéssel debütál a Tower of the Teeth és Maggot-holes insták, melyek elérhetőek solo és csapatos formában is, valamint public instaként. Új Roving Threat bossok kószálnak, szervezzetek rajtaütéseket a gazdag jutalom reményében. Fedezzétek fel a terület növényvilágát az új flora küldetések teljesítésével.

Nyugat Seregeihez három új repu frakció érkezik, akiknél tökéletesítheted felszerelésedet, hogy a legjobb formádban indulhass a csatába. Az ékszerek és off-hand felszerelések mellett új cosmetic tárgyak is várnak rád.
Új Store tárgyak

Quest Pack: Battle of the Black Gate
Stoic Pose Emote
Box of Rangers' Crafting Journals