Címlap

Útmutatók

Traitek és Deedek

A LotRO-ban a traitek rendkívül fontos szerepet töltenek be karakterünk felépítésében, segítségükkel lehet dps-ből healer, debufferből dps stb... Legtöbbjüket Deedek teljesítésével szerezhetjük meg, van ami passzív képességet erősít, van ami aktív skillt ad. Bizonyos traitek minden class esetén elérhetőek, de vannak amik egy adott classhoz vagy egy race-hez tartoznak. Így négy csoportjukat különböztetjük meg.


Szakmázás

A LotRO egy alaposan kidolgozott és komplex, de ezek ellenére könnyen megismerhető craft rendszerrel rendelkezik. A "szakmázás" fontos eleme a játéknak, amely végigkíséri a karaktert a játék során, hiszen a legtöbb szakma épp oly fontos kis szinten, mint a maximum szint elérése után. A komplexitást mutatja, hogy a szakmák bizonyos mértékben kiegészítik egymást, illetve egy karakternek szüksége lesz a legkülönfélébb szakmák által előállított tárgyakra fejlődése alatt és utána is.


Fesztiválok

Ha tavasz, ha nyár, ha ősz vagy tél van, Középföldén mindig találnak időt az ünneplésre. Vegyetek részt az Eriador szerte rendezett ünnepségeken, ahol sok mókás küldetést megcsinálhattok. A jutalom se marad el, az összegyűjtött érmékből gyönyörű ruhákat és különleges lovakat válthattok ki. Az elegendő mennyiségű italról pedig Középfölde két nagy ivó társasága gondoskodik.


Legendary itemek

"Ezek régi kardok, a Nyugat Nemestündéinek, rokonaimnak régi kardjai. Gondolinban készültek, az Ork-háborúkhoz. Biztos sárkánykincsből, vagy ork zsákmányból szerezhették, mert a sárkányok és a orkok hosszú korokkal ezelőtt elpusztították azt a várost. Ennek a kardnak Thorin, a rúnák szerint Orcrist, Ork-Nyakazó a neve, Gondolin ősi nyelvén. Ez Gandalf, a Glamdring, az Ellenség Pörölye, amit Gondolin királya hordott egyszer régen."

A Hobbit


Players vs Monster Players

A LotRO-ban egy egészen egyedi PvP-vel találkozhatunk. Mivel a Lore nem engedi, hogy a Szabad Népek játékosai egymás ellen harcoljanak, ezért a történet szempontjából félreeső helyen (de nem minden alap nélkül), Ettenszikben létrehoztak egy PvP-re alkalmas területet. Itt a Szabad Népek (freep) játékosai szabadon harcolhatnak a Szörnyek (creep) ellen, így inkább nevezzük ezt a fajta PvP-t PvMP-nek.


Mounted Combat

"Fel hát, Théoden Lovasai, fel, fel!
Borzalmak dúlnak, hajnal-egünk sötét.
Nyerget a lóra, a kürt szava zengjen!
Hajrá, eorlfiak!"


Egyébb hasznos ismertetők

Plugin rendszer

TP gyűjtés

Imbued Legendary rendszer