Címlap

Standing Stone Games - Egy új kezdet

Ma egy váratlan bejelentést tett Rob Ciccolini „Severlin”, a játék vezető producere; a LotRO & DDO az újonnan alakult Standing Stone Games stúdió égisze alá kerül. Bár még sok részlet homályban van, levelében igyekszik minél több információt megosztani velünk.

Üdvözletem!

Egy hatalmas hírünk van ma! A The Lord of the Rings Online (LOTRO) és a Dungeons & Dragons Online (DDO) játékok készítéséért felelős csapat a Turbine-tól átmegy a Standing Stone Games-hez, ami egy újonnan alakult indie játékstúdió. Ezen felül, társultunk a DayBreak Games stúdióval, hogy globális forgalmazást biztosítsunk. Mögöttük már egy hosszú és sikeres MMO fejlesztési, kiadási múlt áll, boldogak vagyunk, hogy támaszkodhatunk szakértelmükre.

Most, hogy a bejelentés megtörtént, szeretném elmondani, hogy mit is jelent mindez.

Egy izgalmas új kalandra indulunk, mint a Standing Stone Games, egy új, független stúdió olyan munkatársakkal, akik már évek óta a DDO és LOTRO játékokon dolgoznak. A csapatok továbbra is teljes mértékben elkötelezettek mindkét játék iránt és izgatottak, hogy folytathassák e játékok fejlesztését és üzemeltetését, mint egy független stúdió. Ez egy lehetőség számunkra, hogy megvalósítsuk álmainkat, miközben a két legnagyobb videojáték néven dolgozhatunk. Ez egy hatalmas megtiszteltetés nekünk, számotokra pedig azt jelenti, hogy játékotok tovább fog növekedni és fejlődni. Szeretünk nagy odafigyeléssel és különös tekintettel koncentrálni játékainkra és alig várjuk, hogy megmutassuk mit hoz a jövő.

Habár rengeteg izgalmas dolog történik nálunk, továbbra is folytathatjátok a játékot olyan kevés megszakítással, amennyivel csak lehetséges. A tervezett fejlesztések folytatódnak és a már bejelentett tervek érintetlenül állnak a jövőre vonatkozóan. Ismételten, bár egy új stúdió vagyunk, de ugyan azok a fejlesztők, akik voltunk és folytatjuk munkákat a játékokon.

Sikerünk mindig támogatásotok miatt volt lehetséges. Ahogy haladunk előre, ez még fontosabb, mint valaha. Új stúdiónk elsődleges célja, hogy továbbra is csodálatos élményeket hozzon számotokra. Izgatottan várjuk a jövőt és örülünk, hogy magunk mellett tudhatunk benneteket ezen az utazáson.

Nagyszerű játékok, epikus kalandok, és emlékezetes alkalmak barátokkal!

~Sev