Címlap

Hírek

Sauron se ismerjen rád! - Eredmények

Megszületett e rendhagyó outfit verseny eredménye, gratulálunk minden helyezett játékosnak és köszönjük mindenkinek a sok remek összeállítást!

Tovább...

Sauron se ismerjen rád!

Kedves játékosok! Hamarosan érkezik Mordor kiegészítő, ezen alkalomból ismét játékra hívunk benneteket. A nyertesek közt 2000 LP-t, tetszetős Spirit Bear peteket és számos in-game nyereményt osztunk szét. A nevezéseket augusztus 6-ig várjuk címünkre.

Tovább...

Mordor hamarosan!

Hamarosan érkezik a játék 6. kiegészítője, mely a Sötét Úr bukása utáni Mordorba visz el minket. A kiegészítő várhatóan július 31-én jelenik meg (késés esetén legkésőbb augusztus 31-én). Számos újdonságot hoz, melyeket igyekszünk majd folyamatosan bemutatni.

Tovább...

Nyári Fesztivál 2017

Középföldére is megérkezett a nyár, Hobbitfalva lakói hűsítő vizek és lombos fák árnyékában keresnek pihentető szórakozást. Gyertek, tartsatok velük, szórakoztató küldetések és új jutalmak várnak mindenkit a Nyári Fesztiválon július 16-ig!

Tovább...

Húsvét 2017

Áldott, örömteli húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak!


Tavaszi Fesztivál 2017

Újra elérkezett Középföldére a Tavaszi Fesztivál! Tartsatok velünk és ünnepeljük együtt az új kikelet érkezését április 9-ig, a fesztiválon új rewardok és a már jól ismert remek programok várnak minket.

Tovább...

Update 20 Battle of the Black Gate

Megérkezett az Update 20: Battle of the Black Gate! Vonulj be Nyugat Seregeivel a Pusztaság kietlen vidékére, készülj fel a végső, mindent eldöntő összecsapásra.

Tovább...

Update 19.3

Hétfőn érkezik Update 19.3-as frissítés, amely a szokásos hibajavításokon felül néhány remek kis fejlesztést is hoz a játékba. Cikkünkbe igyekeztünk összeszedni ezek közül a legfontosabbakat.

Tovább...

Ajándék előfizetőknek

A Standing Stone Games köszönetképpen a játékosok folyamatos támogatásáért, minden előfizetőnek egy limitált kiadású Steed of the Eldar hátast ajándékoz!

Tovább...

Producer levél 2017 január

Tegnap este megjelent az idei első producer levél, melyben Severlin beszámol az idei évre tervezett nagy frissítésekről és újra megerősítette Mordor kiegészítő érkezését. Izgalmas év előtt állunk, lássuk mi mindenre számíthatunk.

Tovább...

Oldalak