Címlap

Hírek

Húsvét 2018

Áldott, örömteli húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak!


Karácsony 2017

Minden kedves olvasónknak kívánunk áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet!


Sorozat a láthatáron

Tegnap az Amazon bejelentette, megszerezték a Gyűrűk Ura filmes jogait, hogy egy több évados TV sorozatot készítsenek minden idők legjobb fantasy történetéből.

Tovább...

Őszi Fesztivál 2017

Újra elérkezett az Őszi Fesztivál! Megannyi rémisztő és szórakoztató mókákban lehet részetek Középföldén egészen november 5-ig. Ne hagyd ki az évszak legnagyobb ünnepségét Hobbitfalván!

Tovább...

Update 21.2

Ma érkezik a második nagyobb frissítés Mordor kiegészítőhöz, mellyel megérkeznek a várva-várt insták, valamint néhány régebbi rendszert is frissítenek és számos dolgot javítanak, balanszolnak.

Tovább...

Farmer's Faire 2017

Újra itt a Farmer's Faire fesztivál! Gyertek Morotvára és ünnepeljük együtt idén is az aratást szórakoztató feladatok teljesítésével, lakomával és sok-sok mókával szeptember 6-ig.

Tovább...

Sauron se ismerjen rád! - Eredmények

Megszületett e rendhagyó outfit verseny eredménye, gratulálunk minden helyezett játékosnak és köszönjük mindenkinek a sok remek összeállítást!

Tovább...

Sauron se ismerjen rád!

Kedves játékosok! Hamarosan érkezik Mordor kiegészítő, ezen alkalomból ismét játékra hívunk benneteket. A nyertesek közt 2000 LP-t, tetszetős Spirit Bear peteket és számos in-game nyereményt osztunk szét. A nevezéseket augusztus 6-ig várjuk címünkre.

Tovább...

Mordor hamarosan!

Hamarosan érkezik a játék 6. kiegészítője, mely a Sötét Úr bukása utáni Mordorba visz el minket. A kiegészítő várhatóan július 31-én jelenik meg (késés esetén legkésőbb augusztus 31-én). Számos újdonságot hoz, melyeket igyekszünk majd folyamatosan bemutatni.

Tovább...

Nyári Fesztivál 2017

Középföldére is megérkezett a nyár, Hobbitfalva lakói hűsítő vizek és lombos fák árnyékában keresnek pihentető szórakozást. Gyertek, tartsatok velük, szórakoztató küldetések és új jutalmak várnak mindenkit a Nyári Fesztiválon július 16-ig!

Tovább...

Oldalak