Címlap

Hírek

Őszi Fesztivál 2017

Újra elérkezett az Őszi Fesztivál! Megannyi rémisztő és szórakoztató mókákban lehet részetek Középföldén egészen november 2-ig. Ne hagyd ki az évszak legnagyobb ünnepségét Hobbitfalván!

Tovább...

Update 21.2

Ma érkezik a második nagyobb frissítés Mordor kiegészítőhöz, mellyel megérkeznek a várva-várt insták, valamint néhány régebbi rendszert is frissítenek és számos dolgot javítanak, balanszolnak.

Tovább...

Farmer's Faire 2017

Újra itt a Farmer's Faire fesztivál! Gyertek Morotvára és ünnepeljük együtt idén is az aratást szórakoztató feladatok teljesítésével, lakomával és sok-sok mókával szeptember 6-ig.

Tovább...

Sauron se ismerjen rád! - Eredmények

Megszületett e rendhagyó outfit verseny eredménye, gratulálunk minden helyezett játékosnak és köszönjük mindenkinek a sok remek összeállítást!

Tovább...

Sauron se ismerjen rád!

Kedves játékosok! Hamarosan érkezik Mordor kiegészítő, ezen alkalomból ismét játékra hívunk benneteket. A nyertesek közt 2000 LP-t, tetszetős Spirit Bear peteket és számos in-game nyereményt osztunk szét. A nevezéseket augusztus 6-ig várjuk címünkre.

Tovább...

Mordor hamarosan!

Hamarosan érkezik a játék 6. kiegészítője, mely a Sötét Úr bukása utáni Mordorba visz el minket. A kiegészítő várhatóan július 31-én jelenik meg (késés esetén legkésőbb augusztus 31-én). Számos újdonságot hoz, melyeket igyekszünk majd folyamatosan bemutatni.

Tovább...

Nyári Fesztivál 2017

Középföldére is megérkezett a nyár, Hobbitfalva lakói hűsítő vizek és lombos fák árnyékában keresnek pihentető szórakozást. Gyertek, tartsatok velük, szórakoztató küldetések és új jutalmak várnak mindenkit a Nyári Fesztiválon július 16-ig!

Tovább...

Húsvét 2017

Áldott, örömteli húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak!


Tavaszi Fesztivál 2017

Újra elérkezett Középföldére a Tavaszi Fesztivál! Tartsatok velünk és ünnepeljük együtt az új kikelet érkezését április 9-ig, a fesztiválon új rewardok és a már jól ismert remek programok várnak minket.

Tovább...

Update 20 Battle of the Black Gate

Megérkezett az Update 20: Battle of the Black Gate! Vonulj be Nyugat Seregeivel a Pusztaság kietlen vidékére, készülj fel a végső, mindent eldöntő összecsapásra.

Tovább...

Oldalak