Címlap

Update 21.2

Ma érkezik a második nagyobb frissítés Mordor kiegészítőhöz, mellyel megérkeznek a várva-várt insták, valamint néhány régebbi rendszert is frissítenek és számos dolgot javítanak, balanszolnak.

Gorgoroth insták

Lépj be Naerband tűzzel és gyötrelemmel teli börtönébe és segíts a kószáknak megakadályozni Seregost várában, hogy Lhaereth egy újabb Fekete Vészt engedjen Középföldére! Egy három és egy hat fős insta érkezik a kiegészítő részeként, így minden Mordorral rendelkező játékos számára ingyenesen elérhető.

Új Allegiance küldetések

20 új napi küldetés érkezik, amit az Expedition Organizer NPC-knél vehettek fel az Allegiance csarnokban.

Mount Collection

Megújul a Mount Collection, az új külső mellett minden elérhető hátas szerepel majd benne immár. Természetesen a régebbi deedek továbbra is teljesíthetőek lesznek. Mivel néhány különleges ló már nem szerezhető meg a játékban, így ezek csak azon játékosoknál fognak szerepelni, akik rendelkeznek az adott hátassal.

Új szűrő beállítások

A fejlesztők egy új menüt készítettek, amivel kiszűrhettek különböző tárgyakat, zenéket, hangokat, sőt küldetéseket is akár agy adott karakteren, akár az egész accounton. Így ha bizonyos küldetést mindig feldob, amit nem szeretnétek többé látni, vagy bizonyos hangok, lootolt tárgyak már évek óta zavarnak, most örökre megszabadulhattok tőlük.

Egyebek

  • Az allegiance heti küldetésekbe immár bekerültek az új insták is.
  • Számos új recept érkezik, melyekhez egyedi alapanyagokat az érkező instákban találtok majd.
  • Az Aria of the Valar dobozában egy un. "Class Deed Tome" is helyet kap, mely minden class deedet teljesít, amiért trait pont jár.
  • Kibővült Allegiance barter rendszer, új gyűjthető pontok és kiváltható dolgok.
  • Bővült a Gorgoroth Steel-bound Loot Box tartalma is, így erősebb ruhák, Mordor témájú cosmetic petek, cosmetic fegyverek is eshetnek belőlük.
  • Új, 115-ös szintű Audacity szettek PvP-hez.