Címlap

Update 19.2

A mai napon érkezik az idei év utolsó nagyobb frissítése, az Update 19.2. A megszokott bug-javításokon felül új craftolható essence szint debütál, a Monster classok pedig egy kisebb ráncfelvarráson esnek át, hogy felvegyék a versenyt az egyre erősödő freep játékosokkal.

Új essence szint

A korábbi frissítéssel megjelent North Ithilien essence most craft segítségével még tovább erősíthető lesz. A craftnak egy szintje lesz (ellentétben a Far Anórien essencekkel) és bármilyen szakma bármilyen essence-t gyárthat! Az Ithilien típusból un. Infused készíthető solvent, T10-es craft alapanyag és egy speciális hozzávaló segítségével, ez utóbbiról lesz még szó később. A legyártott csomagot kibontva egy kis eséllyel gold minőségű, nagyon erős essence is eshet. Ennek esélyét sajnos nem lehet semmivel növelni.
Virágok gyűjtésével mostantól kiválthatunk North Ithilien essence dobozt, valamint Essence Reclamation Scroll-t is. Kapunk új, naponta ismételhető küldetéseket is, melyek szintén segítségünkre lesznek a felszerelésünk fejlesztésében.

Említettem egy speciális crafthoz szükséges alapanyagot is, ami különféle módokon szerezhető majd meg, hogy mindenki megtalálja az ízlésének és játékstílusának leginkább megfelelőt. Legnagyobb mennyiségben az új raid T2 és T2 Challenge módjában lesz fellelhető, itt egy teljes kör alatt 24-27, illetve 36-42 darabot kap a társaság, természetesen nehézségi szintnek megfelelően. T1-en nem esik. Kisebb eséllyel ("Rare") eshet Featured insták dobozából, valamint virágokért kiváltható Forager's Basket-ból. Ezeken felül a Téli Fesztiválon is hozzájuthatunk! Mara Sandydowns egy új küldetéssel vár mindenkit; naponta 10 fesztiválos küldetést kell teljesíteni 5 napon keresztül, végén pedig kiválaszthatunk egy a szakmánknak megfelelő speciális hozzávalót.

Új ismételhető napi küldetések

Észak Ithília gyógyfüveseinek még mindig szüksége van a segítségetekre! Ezért minden nap számos különféle feladatra kérnek fel benneteket, fáradozásaitokat természetesen bőségesen megjutalmazzák (pl. North Ithilien essence dobozhoz fragment). Valamint a küldetésekhez tartozik egy deed is, melynek teljesítéséért egy új karakter portré, további fragmentek és egy ló jár.

Monster play

Azok, akik járnak Ettenmoorsba, tapasztalhatták, hogy bizony néhány creep classra ráfér némi erősítés. Ezért a Corruption traiteknél megemelték a mitigation és crit értékeket, valamint minden creep class kapott egy jelentős devastate crit erősítést. Hogy mennyire sikerült a balanszt ezúttal eltalálni, a következő napokban meglátjuk.
A warg Disappear és weaver Trapdoor Sanctuary skillek cd-jét picit megnövelték, így most már közelebb lesznek a freepek hasonló típusú skilljeihez.

Hunter class

Tovább javítják a hunter classt, a korábbi frissítésben a dps-t növelték jelentősen, most a túlélésen a sor. A Blood Arrow skill ezentúl powerbe kerül morale helyett és ütése 10% morale-t healel, traitje pedig csökkenti első szinten tovább növeli a heal-t 20%-ra, második szinten csökkenti a skill cd-jét 5 másodperccel. Perseverance trait hatása kétszeresre erősödik, így Press Onward skill 10/20/30%-ot healel. Az Exsanguinate skill javítva; fegyver sebzésének meglelően erősödik.