Címlap

Közösség

Húsvét 2017

Áldott, örömteli húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak!


Karácsony 2016

Minden kedves olvasónknak kívánunk áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet!


Rémisztés kép(p)en - Eredményhirdetés!

Kedves játékosok! Örömmel és félelemtől reszketve mutatjuk be legutóbbi játékunk nyertesit, és egyúttal köszönjük mindenkinek a sok-sok ijesztő képet. Csak napvilágnál és saját felelősségre ajánljuk megtekintésüket :)

Tovább...

Rémisztés kép(p)en

Középfölde lakói! Rémültetek már meg az éjszaka árnyaitól, vagy csintalan hobbit gyerekek ijesztő tréfáitól? Biztosak vagyunk benne, hogy már igen! Reméljük készült kép a vérfagyasztó élményről, mellyel nevezve új játékunkon, most összesen 1500 TP-t nyerhettek.

Tovább...

Lotro.hu kvízjáték

Ahogy ígértük, újabb játékkal jelentkezünk! Ezúttal egy kvízjátékon vehettek részt, mely során érdekes kérdésekre, feladatokra kell választ találnotok a játékon belül, vagy azon kívül. A helyes megfejtők között ismét sok-sok TP-t sorsolunk ki.

Tovább...

Készüljünk a harcra! - Eredményhirdetés

Kedves játékosok! Véget ért "Készüljünk a harcra!" outfit versenyünk és megszületett az eredmény. Köszönjük mindenkinek a sok gyönyörű képet, öröm volt nézni milyen szép jelmezeket állítottatok össze.

Tovább...

Készüljünk a harcra!

Kedves játékosok! Egy outfit versenyre hívnunk benneteket, melynek témája a harc, a háború. Csatlakozzatok játékunkhoz, a legszebb jelmezek beküldőit összesen 2000 TP-vel és számos in-game nyereménnyel jutalmazzuk! A képeket szeptember 6-ig várjuk címünkre.

Tovább...

Húsvét 2016

Áldott, örömteli húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak!


Téli fotópályázat 2015 - Eredményhirdetés

Kedves játékosok! Lezárult 2015-ös téli fotópályázatunk, és megszületett az eredmény. Köszönjük minden játékosnak a sok szép képet, sajnos minden résztvevőt nem tudtunk díjazni, lássuk a helyezetteket.

Tovább...

Karácsony 2015

Minden kedves olvasónknak kívánunk áldott, békés karácsonyi ünnepeket
és sikerekben gazdag, boldog új évet!


Oldalak