Címlap

Ajánló

Nyári Fesztivál 2017

Középföldére is megérkezett a nyár, Hobbitfalva lakói hűsítő vizek és lombos fák árnyékában keresnek pihentető szórakozást. Gyertek, tartsatok velük, szórakoztató küldetések és új jutalmak várnak mindenkit a Nyári Fesztiválon július 16-ig!

Tovább...

Tavaszi Fesztivál 2017

Újra elérkezett Középföldére a Tavaszi Fesztivál! Tartsatok velünk és ünnepeljük együtt az új kikelet érkezését április 9-ig, a fesztiválon új rewardok és a már jól ismert remek programok várnak minket.

Tovább...

Téli Fesztivál 2016

Idén is elérkezett Középföldére a Téli Fesztivál és megnyitotta kapuit a Téli Szállás. Élvezd kedvenc fesztiválos küldetéseidet, a hatalmas hócsatákat és váltsd ki a megannyi szép outfitet, a különleges Yule lovat és az új, ünnephez illő papírsárkányokat.

Tovább...

Eseménynaptár 2016 ősz - tél

Idén ősszel és télen is megannyi fesztivál és játék vár minket Középföldén, a megszokottak mellett most egy teljesen új, az érkező Észak-Ithíliához kapcsolódó esemény is helyett kapott.

Tovább...

Nyári Fesztivál 2016

Tombol a nyár Középföldén, a Szabad Népek munkát félredobva összegyűlnek ünnepelni és szórakozni. Gyertek, tartsatok velük, új küldetések és jutalmak várnak mindenkit a Nyári Fesztiválon augusztus 4-ig!

Tovább...

Eseménynaptár 2016 nyár

Forró nyári napokon is számos különféle programmal vár minket Középfölde, melyek közül a legnagyobb a július utolsó napjaiban kezdődő Nyári Fesztivál lesz. Ezen felül szinte majd minden hétvégre találhattok olyan eseményt, amiért érdemes lehet visszanézni a LotRO-ba.

Tovább...

Tavaszi Fesztivál 2016

Újra itt a Tavaszi Fesztivál! Gyere és ünnepeld velünk az év legszebb évszakát Középföldén! Idén is több új rewarddal és a már jól ismert, szórakoztató küldetésekkel vár benneteket a fesztivál június 21-ig.

Tovább...

Eseménynaptár 2016 tavasz, nyár

Idén tavasszal is számos különböző eseménnyel vár minket Középfölde. Ezek közül az egyik legjelentősebb a LotRO 9. "születésnapi" ünnepsége lesz, majd érkezik sokak kedvence, a Tavaszi Fesztivál.

Eseménynaptár 2015 tél

Idén télen is számos eseménnyel vár minket Középfölde, melyek közül legjelentősebb a Téli Fesztivál. Újra lesz sokak kedvence, a Kincsvadászat és szinte minden hétvégére jut egy-egy kisebb event.

Tovább...

Újra Stressz Teszt!

December 1-én, holnap éjjel újra stressz teszt lesz a Bullroarer szerveren, ismét lehetőségetek lesz megizzasztani az új hardvereket és persze esélyetek, hogy megnyerjétek a nagyszerű díjakat. Az eseménnyel egybekötve tesztelhető lesz az Update 17.1-es frissítés is.

Tovább...

Oldalak