Címlap

Update 19: March of the King

Hamarosan érkezik az Update 19: March of the King! A frissítéssel ellátogathatunk Észak-Ithília bámulatosan szép vidékére, folytatódik a történet, melyben elindulunk Mordor felé és debütál egy új prémium ház-rendszer Gondorban.

Hamarosan érkezik!

Induljatok északra! Kísérjétek Aragornt és Nyugat Seregeit Észak-Ithíliába Szauron örökkön figyelő Szemének tekintete alatt. Keressétek meg Henneth Annûn-t, a kószák titkos táborát, amint társaitokkal készültök a közelgő csatára. Éljetek át izgalmas kalandokat új, veszélyes helyeken, míg meneteltek, hogy elérjétek Mordor éjjfekete földjét, sűrű árnyak mezejét.


Induljatok északra Aragornnal

Új prémium házak Gondorban

Több, mint 90 küldetés és deed

Új Flora Barter rendszer


Vidd északra a harcot!

Oldj fel több, mint 90 küldetést és deedet, miközben északon folytatod kalandozásaidat Mordor földje felé!


Update 19: March of the King megvásárolható a Store-ban, VIP játékosoknak pedig ingyenes. Nem vagy VIP? Fizess elő még ma!

Észak-Ithília

Egykor Gondor kertjeként ismerték ezt a vidéket, de most idilli szépsége rémes veszélyeket rejteget. Ithília kószái azon fáradoznak, hogy királyságukat biztonságban tartsák, de Mordor szolgái állandó fenyegetést jelentenek. Amíg Aragorn Dagorlad felé menetel, segítened kell a béke fenntartásában, mint a legendák egy hősének.


Flora barter rendszer

A Csata Pelennor mezején Gondor győzelmével zárult, de a gyógyítók raktárai kifogytak, a sebesülteknek balzsam és kenőcs kell, hogy túléljék. Gyűjts esszenciákat a terület gazdag növényvilágából és cseréld be különféle jutalmakra, beleérve a raid szett fejlesztését.Prémium házak

Bemutatnak egy új prémium lakóövezetet a tengerparton, Dol Amroth közelében. Festői kilátás, hatalmas udvarok, és az újonnan megtervezett belső helyiségek temérdek helyet adnak, hogy feldíszítsd új lakóhelyedet. Vedd meg és szépítsd álmaid otthonát Mithril Coinból!

*Lenyűgöző kilátás
*Számos új külső és belső hook minden háztípushoz
*Új közösségi helyek, hogy találkozz barátaiddal
Új Store tárgyak

Quest Pack: March of the King 795 TP
Új papírsárkányok 595 TP
Új házdísz szettek 945-1495 TP
Új házdíszek 100-595 TP