Címlap

Update 18.2

Ma érkezik az Update 18.2, melynek kétség kívül a legjobban várt része a Throne of the Dread Terror raid. A frissítés ma délután 2-kor kezdődik és várhatóan 6-ig tart majd.

Hamarosan érkezik!

A csata Pelennor mezején kibővül az U18.2-es frissítéssel. Az utóbbi évek első új raidje a LotRO-ban, a Throne of the Dread Terror, számos kihívást hoz teljes létszámú csapatok számára. A tét még nagyobb. Fordítsd meg Középfölde legnagyobb csatájának állását az Update 18.2-ben!


Küzd végig az új raidet: Throne of the Dread Terror

Végezz 6 nehéz bossal a csata közben

Harcolj 11 társaddal együtt különböző nehézségi szintekenAz új raid megvásárolható a Store-ban Far Anórien terület részeként, VIP játékosoknak pedig ingyenes. Nem vagy VIP? Fizess elő még ma!

Throne of the Dread Terror

Ahogy a Boszorkányúr elesik, Gothmog, Minas Morgul hadnagya teljes erejével megjelenik a küzdelemben, hogy magának követelje Gondor trónját Aragornt megelőzve. Döntő csapást akar mérni Gondor védőire, és beteljesíteni bosszúját rajtatok. A Fekete Kapitány bár elesett, a csatának közel sincs vége. Küzdj le hat főellenséget a 12 fős raiden, és biztosítsd Gondor igazi királyának a felemelkedését.


Új Store tárgyak

  • Néhány új ajánlattal bővül a LOTRO Store.