Címlap

Update 18: The Battle of Pelennor Fields

Április 12-én, kedden érkezik az Update 18: The Battle of Pelennor Fields! A frissítéssel szintemelés, új területek és insták érkeznek, természetesen folytatódik az Epikus Történet is, mely a rohírok útját és a pelennori csatát meséli el nekünk.

Hamarosan érkezik!

Most jött el a te időd! Hozd a rohírokat délre és vegyél részt Középfölde egyik legnagyobb csatájában. Harcolj új ellenségek ellen, régi barátok oldalán és állítsd meg Mordor seregét.


Elérhető szint 5-el nő

Három új insta

Több, mint 70 küldetés és deed

Új heti insták


Állj helyt!

Oldj fel több, mint 70 küldetést és deedet, három új instát, hogy részt vehess barátaiddal a kalandban!


Update 18: The Battle of Pelennor Fields megvásárolható a Store-ban, VIP játékosoknak pedig ingyenes. Nem vagy VIP? Fizess elő még ma!

Far Anórien

Tartsatok a Rohanból érkező rohírokkal és kelljetek át velük a Drúadán erdő rejtett ösvényein. A nyugaton lévő Beacon Hills-ben segítsétek az Ost Rimmon-i erődben állomásozó gondoriakat és gázoljatok bele az Entséd folyó torkolatába, hogy megláthassátok a hatalmas Rauros Vízesést. Kövessétek a messzi dobszót az ősi erdőkbe, hogy találkozhassatok a vadonlakókkal, a Púkel-nép ősi mesterembereivel, az orkok esküdt ellenségeivel.


Három új insta

Blood of the Black Serpent

Lovagolj Theoden királlyal a haradiak ellen, harcolj az oldalán, míg ő legyőzi királyukat. Lehetőséged van lovas harcra az insta egyes részeiben.

The Quays of the Harlond

Siess, hogy csatlakozz Aragornhoz és embereihez, amint megérkeznek Pelennorra és fordíts az esélyeken Gondor javára ebben a második harctéri instában.

The Silent Street

Miközben zajlik lent a csata, Denethor Gandalffal küzd a megsérült Faramir teste felett. De nem ők az egyetlenek, akik követeléseket és harcot hoztak Csöndes Útra, a helytartók és királyok temetkezési helyére.

Újdonság: Heti insták

Minden héten egy másik szintezhető instán vagy raiden, a régi kedvencek listájáról, értékes jutalmakra tehetsz szert. Az "Instance Join" panelen egy új menüpont mutatja majd ezt az instát vagy raidet, amit 100-as szinten és felette lehet teljesíteni (mithril reset lehetőség), hogy Empowerment tekercset, új essenceket és felszerelést nyerj.


Új Store tárgyak

  • Far Anórien régió 1995 TP
  • Steed of Michel Delving 1955 TP
  • Emote: Red Seer's Orb 195 TP
  • Physical Mitigation Tome x25 (90 min) 195 TP
  • Tactical Mitigation Tome x25 (90 min) 195 TP