Címlap

Transzfer folyamat augusztus 26.

Tegnap kaptunk egy kisebb beszámolót a transzfer folyamat jelenlegi állásáról és az előttünk álló időrendről Athena “Vyvyanne” Peterstől, a LotRO vezető producerétől.

Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a kezdeti transzferekben a múlt héten. Néhány előre nem látott csatlakozási probléma következtében le kellett zárnunk a szolgáltatást néhány rövid nap után és még azelőtt, hogy az amerikai transzfereket el tudtuk volna indítani. De ez idő alatt sok olyan információhoz jutottunk, amely segít a szolgáltatás továbbfejlesztésében. Amennyiben megpróbáltad a transzfert múlt héten és valamilyen problémába futottál, kérlek, írj egy ticket-et a Customer Supportnak és ők majd ki tudnak segíteni.

Reggel kiadunk egy javítást (tegnap délutáni frissítés), amely a fejlesztéseket tartalmazza, valamint megnyitjuk a transzfer szolgáltatást a megmaradó 5 amerikai szerver számára (Arkenstone, Crickhollow, Lnadroval, Gladden és Brandywine - ez esetben csak az onnan való transzferről van szó) 48 óraidőtartamra. Ezt ismét leállítjuk péntek reggel, hogy kiértékeljük az adatokat és megvárjuk, amíg a hardverek felzárkóznak a transzfer folyamathoz.

A jelenlegi állás szerint az új hardver és adatközpont szeptember elején lesz elérhető a Bullroarer-en tesztelésre és ekkora tervezünk egy eventet is. Több információ majd, ha közelebb leszünk hozzá.

Szeptember közepétől, október elejéig tervezzük megnyitni a transzfert bezárás előtt álló világokon. Az alacsony népességű világokkal kezdjük, hogy ne terheljük le a régi hardvereket és megengedjük, hogy e csendes világok lakói elkezdjék megismerni új közösségeiket. Október-november környékén várhatóan teljesen átállunk az új hardverekre és új adatközpontok készen lesznek, így mindenki számára megnyithatjuk a transzfert. Kérlek, ne felejtsétek el, hogy ez csak a jelenlegi időrend, és attól függően változhat, hogy halad a fejlesztés.

Akik a megmaradó világok közötti ingyenes transzfer időrend miatt aggódtak, ami eredetileg október elsejével megszűnne, módosítottuk a tervet. Nem határozunk meg időkeretet, helyette, kidolgozunk egy módot, hogy mindenkinek legyen egy esélye megváltoztatni korábbi döntését és egy másik szerverre menni, mielőtt újra fizetni kéne.

Szóval újra megszeretném köszönni mindenkinek a türelmét. Ez egy hatalmas feladat, amit megvalósítunk és mindent megteszünk, hogy olyan simán menjen a folyamat, amennyire csak lehetséges, de ez azzal jár, hogy néha kis szüntetet vagy halasztást kell beiktatni. És ez csak a legnagyobb az idei fejlesztések közül! Az elkövetkező hónapokban láthatjátok az új in-game store felültet, ahogy egy teljesen új honlap is követi majd. Oly sok ragyogó frissítés fog érkezi a Lord of The Rings Online játékoz, mind in-game és a játékon kívül, szóval maradj velünk!

Hozzászólások

Ez, hogy meggondolhatjuk magunkat és még1szer költözhetünk - ha jól értem -, nagyon rendes tőlük. Respect!