Címlap

Tavaszi Fesztivál 2015

Újra itt a Tavaszi Fesztivál! Gyere és ünnepeld velünk az év legszebb évszakát Középföldén! Idén is több új rewarddal és a már jól ismert, szórakoztató küldetésekkel vár benneteket a fesztivál június 23-ig.

A szép új cosmetic ruhák és ló mellett a kiváltható jutalmak közé bekerült a négy cickány cosmetic pet is, ezeket mostantól kellően sok levél birtokában kiválthatjátok. A Brí-földi fesztivál tér bővült egy új színpaddal is, ahol akár előadásokat és koncerteket is tarthattok. Természetesen most is lesznek a már megszokott és kedvelt programok, melyeket összegyűjtöttünk számotokra, hogy egy se maradjon ki közülük.

A fesztivál helyszínei és játékai

  • Hedge Maze - Hatalmas labirintus a Brí földi fesztivál téren, megannyi remek küldetéssel.
  • Greenfields, Bullroarer's Challenge - Szórakoztató ügyességi feladat, az idei évtől 3 pályán is bemutathatod milyen ügyesen tudsz végigmenni a kerítéseken enyhén itókás állapotban.
  • Stomp-a-Shrew - Segíts a tündéknek Duillondban elkergetni a növényeiket dézsmáló cickány hadat.
  • Gathering Flowers - Ered Luinban, Megyében és Bríben gyűjthetsz mese szép tavaszi virágokat, majd a Brí vásártéren ezeket ajándékokra és más különféle dolgokra válthatod be.

Hozzászólások

Érdekesnek tűnik ez a Bullroarer's Challenge, pontosan hogy kell ezt érteni?
Brockenboringstól (Shire) kicsit keletre találod meg, két rövid előküldetés teljesítése után veheted fel a Bullroarer's Challenge küldetést, illetve annak Advanced változatát. Az a lényege, hogy kicsit részegen (onnod kell a standon lévő italból) végig kell sétálnod az adott kersítésen úgy, hogy közben nem esel le. Szórakoztató és szerintem az advanced kellően nehéz is. Remélem segíthettem, jó szórakozást :)
Ezt én is kipróbáltam, hát nagyon poén :) de csak az egyszerűbbet sikerült eddig megcsinálom