Címlap

Kinshipek transzfer után

Snowbourn szerver múlt heti megnyitása óta már a legtöbb Kinship átköltözött új otthonába. Köztük a magyar klánok többsége is, akik többnyire a Laurelin és Evernight szerverekre mentek, vagy terveznek menni a következő napokban, hetekben.

Lássuk hova költöztek (vagy költöznek majd) a nagyobb, illetve kisebb ismertebb klánok.

Nagyobb Kinsipek

Gondolin's Heritage - Evernight
Erebor szive - Evernight

Kisebb Kinsipek

The Seven Gates of Gondolin - Laurelin
Riders of the Storm - Laurelin és Evernight
Last Enclave of Hope - Laurelin
Szikra - Evernight
The Last Sanctuary - Laurelin

US oldalon pedig Landroval, Crickhollow és Gladden szervereken találkozhatsz magyarokkal, kevésbé szervezett formában.

A lista még biztos nem teljes, de mi sem ismerhetünk minden klánt. Ha úgy látod, hogy klánod lemaradt a listáról, kérjük, írj róla e-mailben és kitesszük. A kisebb/nagyobb címzést az utolsó néhány hónapban online látott játékosok száma alapján bátorkodtunk megtenni.

Hozzászólások

Sziasztok! Szeretnék annyival hozzászólni a cikkhez, hogy a Riders of the Storm szinte teljes aktív tagsága, 1-2 ember kivételével az Evernight szerverre költözött. Pár tagunk még a Snowbourne-on van jelenleg is, de túlnyomó többségük szintén az Evernightra kíván jönni. Illetve az ottani szerveren jelenleg a leaderi teendőket ellátó játékos kíván a Laurelinre menni, szinte egyedül a kinshipből. Emiatt kicsit félrevezető a cikk tartalma a kinünkről. Kérlek benneteket, hogy a leendő szerverünként az Evernightot jelöljétek meg. Előre is köszönöm a segítségeteket. Belada
Köszönjük az észrevételt, bár kifejezetten kértük, hogy e-mailt küldjön aki úgy gondolja, hogy hiba van a cikkben, bíztunk benne, hogy majd a többség így is tesz. Nem szeretnénk, ha néhány hét múlva klánok háborús zónájává változna a hír. Javítottunk a cikken, de hogy x szerverre mennyien és y-ra mennyien mennek, az nem ránk tartozik. Viszont úgy értesültünk, hogy maga a klán a Laurelinre költözik.
Köszönöm a javítást, így már teljesen pontosnak érzem a cikket.