Címlap

Mória insták és raidek

"Kivertük az orkokat a Nagy Kapuból és az őrszobából és sokat lemészároltunk a fényes napon a völgyben. ... Megszálltuk a huszonnegyedik csarnokot, hogy ott rendezkedjünk be. ... Balin most Mória új ura.
...nap, november tizedikén, a Feketepatak Völgyében elesett Mória ura. Egy ork lőtte le egy fa mögül. Az orkot levágtuk... de keletről, az Ezüstér-től... újabbak, sokan. ...a kaput eltorlaszoltuk... így soká tarthatjuk, ha... Nem tudunk kimenni. Nem tudunk kimenni. Elfoglalták a Hidat és a Második Csarnokot. ... Nem tudunk kijutni. Eljött a vég. ...dobok, dobok a mélyben... közelednek"

A fenti nehezen olvasható idézet Balin szomorú történetét meséli el, hogyan foglalta vissza Móriát majd esett el hamarosan. A most induló expedíciónak is hasonló veszélyekkel kell szembe néznie, segítsetek nekik az Ellenség legrettegettebb vezéreit és csatlósait legyőzni Khazad-dûmban.


Általános ismertető

Mines of Moria kiegészítővel, majd Lothlóriennel számos közepesen nehéz insta és raid érkezett. Ezekhez rengeteg deed, sőt két META deed is tartozik, ez utóbbiak a Saviour of Khazad-dûm és a Saviour of Lothlórien. Minden instába több küldetés is vezet, 60-as szinten pedig minden class kap külön ezekbe szóló speciális küldetéseket is.

Az instánkból barterelhető medálokon kívül számos (60-as szintre) remek ékszer, Másod koros fegyverek, relikek és xp rúnák esnek. A raidekből (és insta medálokból) két 60-as szintű raid szett is kiváltható.


Mória insták

The Forgotten Treasury (FT)

The Graind Stair (GS)

Forges of Khazad-dûm (Forges)

Fil Gashan (FG)

The Sixteenth Hall (16hall)

Skûmfil

Dark Delving (DD)


Lothlórien insták

Halls of Crafting (HoC)

Mirror-halls of Lumul Nar

The Water Wheels: Nalâ-dûm


Raidek

Filikul (Turle)

The Vile Maw (Watcher)

Dâr Narbugud (DN)