Címlap

Update 18.1

A mai napon megérkezett az Update 18 első nagyobb frissítése, mely számos hiba javítása mellett, néhány sokak által várt "Quality of Life" változást is hozott az új insta szettek és slayer deedek tekintetében.

Ez utóbbival kezdem, mert talán a leginkább szembetűnő lesz belépéskor. Rengeteg slayer deedet könnyítettek Eriador, Rhovanion és Gondor területén, így az olyan népszerűtlen deedeket, mint például a Forochel grim slayer könnyebben teljesíthetik a deedelésben kedvüket lelő játékosok. A landscape deedek mellett számos instában is meglépték ugyan ezt a könnyítést, így azok is újra előszedhetik például Saviour of Lothlórien META deedet, akik eddig valamiért a szőnyeg alá söpörték volna.

Biztos többen kaptatok már egy szett darabból két egyformát, vagy esetleg nem a classotoknak megfelelőt az új Featured és Pelennor instákból, mostantól ezeket becserélhetitek némi érme hozzáadásával. Persze némi megkötéssel továbbiakban is számolni kell, így csak olyanra váltható át, amilyet az adott instában (vagy Featured dobozban) amúgy is kapnál. De még így is hatalmas segítség, hogy mind a két teljes szettet összegyűjtsük!

Néhány classokat érintő változás is bekerült a játékba. Többek között nerfelték a guardian Thrill of Battle traitet, aminek az effektje kapott egy 20 másodperces cd-t, Radiate trait pedig csak az esetek 30%-ban osztja szét a bleed-et. Az Anórien Burglar signalok jelentősen erősebbek lett, hogy picit kompenzálják a burglarok hátrányát a többi classal szemben. A hunterek és wardenek pedig megkapták szokásos port képességüket, ezúttal Far Anórien területére.

Mindezeken felül még rengeteg kisebb-nagyobb hibát javítottak és néhány instából is eltűntették a különböző exploitok lehetőségét.