Címlap

Update 14.2, Holtláp

Hétfőn érkezik az Update 14.2-es frissítés, ami a rendszeres bug javítások mellett néhány újdonságot is tartalmaz. Ahogy a címből sejteni lehet, ellátogatunk a Holtlápra, ezen kívül pedig kapunk egy hiánypótló, un. "Collections" menüt.

A Holtláp

MadeOfLions kifejtette, hogy eredetileg csak egy session play keretében szerettek volna kis kitekintőt készíteni, hogy láthassuk, mi történik Frodóékkal, amíg mi Rohanban, majd Gondorban harcolunk. Azonban a world builderek rengetek munkát fektettek a területbe és olyan jóra sikerült, hogy úgy döntöttek, kibővítik és megnyitják az egészet előttünk.
A Holtláp ahogy sejthető, egy erősen lore központú terület, ezért számítsatok új "High-end" tartalomra. Néhány küldetésével igyekszik kerek történetet adni ottlétünkre, tetőpontja pedig a session play, melyben Frodó, Samu és Gollam utazását élhetjük át. Természetesen most is kapunk új cosmetic peteket, a terület pedig mindenki számára ingyenesen elérhető lesz.

Collections

Ahogy HoarseDev mondta; rengeteg gyűjthető ló és cosmetic pet van már a játékban, ezért egy olyan rendszert szerettek volna készíteni, ahol ezeket átláthatóan megnézhetjük és ellenőrizhetjük, melyik van meg és mi hiányzik. Illetve ezekhez hogyan juthatunk hozzá. Végül elkészült, sőt ennél még picivel több is lett. Egy kis ablakban mutatja hogy néz ki az adott hátas vagy pet, egy-egy gyűjteményért jól csengő Title-ket kapunk. A játékosok visszajelzései alapján pedig szeretnék még a rendszert bővíteni, javítani.


Mindezeken kívül jelentősen erősítik a skirmish katonákat és a kliens kap egy un. "pre-loader"-t, amivel sokkal gyorsabb lesz a karaktereink betöltése.