Címlap

Téli fotópályázat 2015 - Eredményhirdetés

Kedves játékosok! Lezárult 2015-ös téli fotópályázatunk, és megszületett az eredmény. Köszönjük minden játékosnak a sok szép képet, sajnos minden résztvevőt nem tudtunk díjazni, lássuk a helyezetteket.

A nyertes képet Athena “Vyvyanne” Peters, a LotRO vezető producere választotta ki; „- It is a stunning shot!” mondta róla. A kép címe Yule 2015, beküldője Moyrinn [Laurelin]. Nyereménye 500 TP, egy 1 Anfalas Remembrance, 3 Anfalas Star-lit kristály és 300 arany.
A 2. és 3. helyezetteket a Lotro.hu zsűrije választotta; 2. lett Halitomi [Laurelin] Elmúltak az ünnepek, vígasztalnak a hóemberek című képe, 3. pedig Aayla [Laurelin] Karácsonyi mulatság című képe. Nyereményük 100-100 TP és 200 arany.
Anoilas [Evernight] Egy váratlan wildermore-i utazás című képe is nagyon tetszett szerkesztőségünknek, ezért 4. helyezettként különdíjjal jutalmazzuk, nyereménye 150 arany és 2 darab Sturdy Steel Key.

A TP kódokat a mai nap folyamán elküldjük e-mailben, ezeket a https://myaccount.turbine.com oldalra belépve érvényesíthetitek. A többi nyereményt pedig hamarosan megkapjátok a játékban!

Mégegyszer köszönjük minden játékosnak a részvételt, és gratulálunk a nyerteseknek! Illetve köszönjük Athena “Vyvyanne” Peters-nek a felajánlott TP kódokat!