Címlap

Siege of Mirkwood

"...a déli pusztákról érkezve az erdő déli részén ütött tanyát, s ott lassan növekedett, és ismét testet öltött; egy sötét buckában lakott, ott űzte varázslatait, s bár mindenki félt Dol Guldur varázslójától, mégis kevesen sejtették mekkora veszély fenyegeti őket."

Siege of Mirkwood a LotRO második kiegészítőjeként 2009 telén jelent meg, szakítva a korábbi hagyományokkal csak digitális formában. A kiegészítő betekintést nyújt Bakacsinerdő (Mirkwood) déli részeibe és Dol Guldur erődjébe. Legjelentősebb újítása a Skirmish rendszer, melyek megismételhető és szintezhető, illetve állítható nehézségű és csapatlétszámú instanszolt harcok. Természetesen folytatódik az epikus történet szál is, középpontjában Dol Guldur megtisztítása áll.


Kontent

Mirkwood területén a több, mint 150 küldetéssel 61 és 65 között fejlődhetnünk. Az epikus történet szál vezet minket ide Lothlórienből, majd egy intró teljesítése után megnyílik előttünk Bakacsinerdő. Repufrakciója a The Malledhrim, amit küldetések és insták teljesítésével növelhetünk.
A kiegészítő tetőpontja Dol Guldur, ahol számost különböző insta és egy 12 fős raid is található, erről külön leírásban bővebben is olvashattok.

Dol Guldur leírás