Címlap

Producer Levél 2016 szeptember

A hétvégén megjelent Severlin, a LotRO új producerének első hivatalos levele, melyben a bemutatkozása mellett beszámol a közelgő U19-es frissítés főbb vonalairól és betekintést enged a 2017-es esztendőre. Megemlíti egy új, Mordort feldolgozó kiegészítő lehetőségét is!

Üvözöllek benneteket, Severlin, a Lord of the Rings Online vezető producere vagyok. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy az előttünk álló hónapok terveiről szóljak. Már egy ideje a LotRO-nál dolgozom, de ez az első hivatalos Produceri Levelem, így engedjétek meg, hogy bemutatkozzam. Vyvyanne-től vettem át a vezetést, akit más feladatokhoz irányítottak át. Jelenleg mind a Lord of the Rings Online és a Dungeons & Dragons Online játékok vezető producereként szolgálok. Mielőtt a LotRO-hoz helyeztek, a Dungeons & Dragons, előtte pedig az Asheron’s Call vezető producereként szolgáltam. Már közel 10 éve dolgozom a játékiparban. A Gyűrűk Ura trilógiát már több, mint 30 éve olvastam először és beleszerettem a történetbe. A Hobbit olvasásán át, a Szilmarilok mondáinak felfedezésig, már jó ideje Tolkien rajongója vagyok.

Jelenleg keményen dolgozunk az Update 19, „March of the King” című frissítésen. Megjelenését októberre tervezzük. Az Update 19-ben jelenik majd meg „Az utolsó haditanács”, a „Nyugat Seregei” és a „Menetelés Észak-Ithílián át”, debütál egy új prémium ház-rendszer Belfalas partján, visszatérnek a landscape küldetések és egy új adag featured insta. Észak-Ithília régen kertjeiről volt híres, többen Gondor legszebb részének tartották. Ez a szépség máig megmaradt az ellenség jelenlétének ellenére is. Az elburjánzott és vad tájon még minding rengeteg cserje és virág nő, melyek sehol másutt nem találhatóak meg Középföldén, a játékosok az itt található növényeket összegyűjthetik és olyan jutalmakra válthatják be, melyek 2017-ben is hasznosak lesznek. Már alig várjuk, hogy többet mondhassunk az Update 19-ről a következő hetekben!

A prémium ház-rendszer rengeteg új helyet hoz trófeáitoknak, lehetőséget, hogy több házatok lehessen, egy teljesen átalakított UI-t és még sok mást. A jelenlegi háztulajdonosok továbbra is élvezhetik jelenlegi lakásaikat, és elkötelezettek vagyunk, hogy a jövőben is támogassuk a klasszikus házakat.

Az izgalom fokozódik a stúdióban, ahogy a történet bontakozik ki egy-egy jelentősebb pillanat vagy néhány nagyon érdekes helyszín felé. Kitekintve az Update 19 utánra, már nagyon várjuk, hogy felfedezzük Dagorlad balsejtelmes földjeit, átéljük a csatát a Fekete Kapunál és talán találkozzunk egy NAGYON jól ismert találós kérdés és varázstárgy rajongóval. Céloztunk rá, hogy Mordort egy teljes kiegészítő formájában hoznánk el nektek, és a következő hónapokban folytatjuk ezen irányú munkálatainkat.
Célul tűztük ki, hogy hozzáfogjuk néhány olyan dologhoz, ami miatt már nógattok minket. A nagyobb összetűzésekkor tapasztalható lag az elsődleges prioritásunk. Dolgozunk a Burglar és Hunter classokon is, hogy versenyképessé tegyük őket. Valamint igyekszünk javítani még több bugot és néhány „életminőséget” javító fejlesztést készíteni, gazdagabbá tenni néhányat fesztiváljaink közül, hogy még érdekesebbé és szórakoztatóbbá tegyük őket.

Továbbra is örömömre szolgál, hogy segíthetek vezethetni a LotRO csapatát Középföldén történő barangolások során, és reméljük, hogy még sokáig ünnepelhetjük veletek a Tolkiennel kapcsolatos dolgokat.

Sev~