Címlap

Producer levél 2015 december

Megérkezett Athena “Vvyvanne” Peters év végi levele a játékosokhoz, melyben összefoglalja a mögöttünk álló évet és beszámol mindarról, ami 2016-ban vár ránk Középföldén. Úgy tűnik, hogy egy izgalmakkal teli év előtt állunk, lássuk mit hoz 2016!

Üdv mindenkinek!

2015 egy nagyszerű év volt a LotRO-ban, remélem, ebben mind egyetértünk! Számos dologgal megtöltöttük ezt az évet, mint Gondor továbbépítése, beleértve Osgiliath és Minas Tirith hatalmas városait. Ezen felül a szolgáltatásban is olyan nagy fejlesztések voltak, mint a teljesen új Store és a szerverek összevonása tíz világra, melyek megteltek élettel ezekben a napokban.

Sajnos nem sikerült a vadi új adatközpontokba való költözést tető alá hozni az idén. Év végére akartuk ezeket az új adatközpontokat elindítani, bár a hardverek már mind helyükön vannak, indulásra készen. Azonban a hardverek fejlesztése együtt járt az operációs rendszerek 32-ről 64 bitesre történő frissítésével. Amikor elkezdtük az új hardverek terhelési próbáját, akkor azzal szembesültünk, hogy a chat szerver nem működik megfelelően az új operációs rendszeren. Ennek eredményeként ki kellett fejleszteni egy új megoldást a chat-re, ami mindezt 2016-ra tolta át. A frissítések jönnek, ahogy dolgozunk a problémán.

2016-ban történetünk folytatódik a rohírok útjával a pelennori csatába és az ellenség visszaverésével a Fekete Kapuig! Egész biztosan egy nagyszerű év előtt állunk.


2016 nagyvonalakban

- Szintemelés 105-re: Növeld hősiességedet és erődet a karakter-fejlesztésben további 5 szinttel. Az Imbued Legendary tárgyakat nem kell lecserélned, hanem veled nőnek és fejlődnek.

- Új kihívások csapatoknak: "A csata Pelennor mezején" tartalmaz majd új instákat, valamint egy, már régóta várt 12 fős raidet!

- Új Gyűjtemények: Új UI elemeket adunk majd a játékhoz, hogy jobban átlássatok és katalogizálhassatok számos tárgyat, amiket már megtalálhattok a játékban. Az első ilyen gyűjtemény rendszer az "emote-okhoz" lesz. Eltűnődtetek valaha, hogy milyen emote-ok érhetőek el számotokra, ezek hogy néznek ki, és hogy lehet őket megszerezni? Most tudni fogjátok!

- "Életminőség": Ahogy az elmúlt évben, jövőre is készítünk negyedévenkénti frissítéseket, amik a bugok javítására és az "életminőség" általános fejlesztésére fókuszálnak majd.

Köszönjük folyamatos bizalmadat csapatunk és játékunk iránt. Már alig várjuk, hogy újra találkozzunk veletek Középföldén, amint a LotRO a 9. évébe lép.

Athena “Vvyvanne” Peters
Vezető Producer - Lord of the Rings Online