Címlap

Fejlesztői Napló - Új insták

Megjelent a hamarosan érkező Update 16-os frissítés első fejlesztői naplója, melyben az új instákról olvashattok Ben „DrOctothorpe” Schneider tollából. Igyekeztünk a naplót minél pontosabban fordítani, jó olvasást!

Hallottunk titeket tisztán és világosan. Hallottuk, amikor Update 14 után megrohamoztátok Tarlang's Crown-t, hallottuk a Roving Threat-eknél valamint a Retakng Pelargir-ral kapcsolatos visszajelzésekben. Van bennetek egy igen komoly éhség a kihívásra srácok. Átgondoltuk a dolgokat és tudtuk mit szeretnénk nektek adni a következőben: „egy kis szerelmes levelet a múltbeli Lord of the Ring Online-hoz”.

Osgiliath világa temérdek képet felidéz. A ragyogás majdnem porrá lesz. Félúton fény és sötétség, nap és hold között... győzelem és vereség között, egy megfagyott pillanatban ádáz harc tombol örökké. És ez a gondolat emlékeztetett minket Faramirra, Denethor fiára, Boromir testvérére. Hol van ő, amikor megérkezünk Osgiliathba? Kevesek tudják, hogy hol van, s él-e egyáltalán. Bizonyára nem az a néhány Ithíliai kósza, aki magára hagyta Osgiliathban.

Olyan sok minden beleszőni való volt, és élveztük, amit csináltunk. Aragorn titokban hajózik felfelé Pelargirból, egy sereg helyezkedett el és áll készen, hogy megostromolja Minas Tirith-t, Nazgul repül felettünk, a Virradatlan Nap. És nem akarok semmit elárulni, de lehet, hogy néhány játékbeli régen látott karakter is.

Null

De elég a dolgok hátteréből. Beszéljünk az instákról. Ezt értem az alatt, hogy kis szerelmes levél a múltbeli Lord of the Ring Online-hoz: egy két három-fős és egy teljes fellowship insta cluster, ami Osgiliath mélységeiből, magasságaiba vezet. 50-től 100-ig szintezhetőek, két nehézségi szintjük van és max szinten mindnek saját Challenge. Küldetés láncba burkoltuk őket és reméljük, hogy mindenki teljesíti a Tier 1-es verziót. Tier 2 és a Challenge elhozza számotokra a kihívást. Kidolgoztuk, hogy érdekes, szép és szórakoztató legyen... de könyörületes a Tier 2 az nem lesz. Figyelmeztettünk.

Természetesen lesz jutalom. Első, amit tudnotok kell erről a három instáról, hogy visszatérünk a csapatos loot módhoz. Szeretjük látni, hogy mindenki megkapta a saját adagját. Amit pedig találunk: Tier 1 ládák tartalmaznak egy halom páncélt, nyakláncot, off-hand tárgyat, ami elég, hogy a világ ezen a részén megéljetek. Tier 2 ládákban találtok majd egy dobozt, amiből set-bonuszos felszerelést választhattok. A rengeteg változattal lehetőséget adunk, hogy számos különféle módon érjétek el a legjobb hatást. Az "arany gyűrű" természetesen a Challenge ládában fekszik; amiből Morgul Crest-et szerezettek, hogy öt helyes essence ruhákra váltsátok be. Úgy hisszük, hogy akartok majd párat a következő nagy kihívásra.

Null

Az első három fős insta a Sunken Labyrinth, ami Osgiliath alatti csatornákban kezdődik, ahova néhány kósza menekült a betörő ellenség szemei és fegyverei elől. Persze ezt a helyet már a Morgulduin szennyes vize mossa, és ki tudja, mit találtok még mélyebben. A következő, a Ruined City, ahol egy Faramir rongyos köpenyébe öltözött különös idegen fog előttetek járni mindig csak egy lépéssel. Végül, a 6 fős instában megmászhatjátok a Dome of Stars-t és szembeszállhattok egy bizonyos, serege gyűrűjében lévő Nazgúllal. Néhány titok feltárul, és néhánynak titokban kell maradnia a Soha-be-nem-hunyt Szem előtt.

Szóval mindenki számára, aki szereti a kihívást, most itt van egy. Hozzátok Guardian, Champion, Rune-Keeper, Minstrel, Beorning... karaktereiteket, szükségetek lesz mindre. Gearelődjetek, készítsétek fel karaktereiteket; az Osgiliath insta cluster úton van.