Címlap

Wildermore

Wildermore

Földrajza

Wildermore a LotRO fejlesztői által kitalált terület, ezért ilyennel Tolkien térképein nem találkozhatunk, de jól elhelyezhetjük rajtuk. A Limjód folyó, Magasföld (Wold) és Fangorn között fekvő dombos vidék. Nyugati csücske Balewood pedig már egészen Fangornba nyúlik. Éghajlata magassága miatt hűvösebb, mint a környező vidékeké, most pedig egy igazán váratlan és pusztítóan hideg tél köszöntött rá.

Története

Az eddig békés észak rohani területre váratlanul csapott le a tél. Eddig soha nem tapasztalt hideg ülte meg Wildermore földjét, a váratlan időjárással pedig orkok és más gonosz lények is érkeztek. A rohírok hatalmas kristályokra lettek figyelmesek, melyekből irtózatos hideg és gonoszság árad szét. Nem kétséges, hogy mindezért Szarumán a felelős. Most Nektek kell kideríteni, hogy mi történhetett ezzel a korábban békés vidékkel. Segítsetek az itt élő lakosoknak életük és javaik megmentésében és a baj megszüntetésében!

Kontent

A több mint 150 küldetés jelenleg a HE kontent része, de a 2-3 utolsó szint is könnyen teljesíthető rajta. Az összes küldetés egyetlen történetet foglal magába, így akár egy külön Booknak is felfogató.
Területén 2 repufrakció is található, míg a People of Wildermore frakcióval az általános küldetések esetében találkozunk a Survivors of Wildermore ezek befejezése után nyílik meg és napi küldetésekkel növelhetjük.
Sajnos új insta nem érkezett vele, viszont 13 új warbanddal harcolhatunk, melyből kettőhöz raid szükséges.