Címlap

LotRO Stream Jinjaah és Frelorn

Néhány napja egy nagyon érdekes és informatív Stream adást követhettünk. A közvetítés fő témája az U16-os frissítéssel érkező új Legendary rendszer volt, de természetesen sok más kérdés is felmerült, melyekre Jinjaah és Frelorn válaszolt készségesen.
Majd 50 kérdés merült fel az adás során, melyekre a játékosok kielégítő és gyakran kedvező válaszokat kaptak. Ezeket összegyűjtöttük és lefordítottuk, így magyar nyelven is elolvashatjátok! Ebben a cikkben csak néhány érdekes kérdés-választ emelek ki ízelítő gyanánt, a többit elolvashatjátok fórumunkban.

4) Hogy fog működni a rendszer, ha később emeltek a max szinten?

- Ez az egyik oka, amiért átalakítjuk a LI rendszert. Nem kell majd újra harmad, másod, első koros fegyvereket készíteni, hanem ezeket vihetitek tovább magatokkal, mint egy barátot. Szintemeléssel új tiereket fogunk megnyitni, így fejleszthetitek majd tovább fegyvereteket.

17) Itemization-t javítjátok majd az instákban?

- Igen! Jelenleg nagyon hasonló a felszintezett insták lootja, de már az új insták esetében egy új rendszerrel találkozhattok majd. Lesznek változtatások a többi helyen is, azonban ezeket lassan vezetjük be, nem szeretnénk hírtelen a régi rendszert eltörölni.

32) Cserélhetünk majd legacy-t a már imbued LI-ken Mithril coin nélkül?

- Igen! Talán még nem a következő béta buildben, de lesz majd egy Imbued Legacy Replacement Scroll. Ezt betesszük majd az insták loot táblájára is, sőt akár küldetésekért is kaphattok majd ilyet.

40) Rengeteg nagyon hasznos legacy-t lecseréltetek, miért?

- Az új rendszer miatt volt rá szükség, de a legtöbb hatását valamilyen szinten beleépítettük a traitekbe vagy passzív erősítésként. Ha ezek nem elég erősek, akkor beszélhetünk róla és növelhetjük pl. a targetet vagy durationt stb.

Reméljük, hogy nem csak ezen kérdések és válaszok elolvasáshoz kaptatok kedvet, de legközelebb szívesen vesztek rész majd egy ilyen streamen aktív kérdezőként is. Az adást visszanézhetitek videón is.