Címlap

Kinship transzfer

Tegnap este kaptunk egy útmutatót, mely részletesen leírja, hogy költöztessük kinünket egy új világra. Reméljük, hogy a fordítás segít jobban megérteni az egész folyamatot, ha van kérdésed, bátran tedd fel akár a cikk után, akár a fórumba.

Van Kinshiped az egyik bezáródó világon? Ha igen, akkor itt a leírás, hogy mit kell majd csinálnod.

1. lépés: választás

Nézd át a megmaradó világokat, és válaszd azt, amelyik a legmegfelelőbb Kinshiped számára. Majd válassz egy dátumot a költözésre. Ha a tagok szeretnének a Kinshipben maradni anélkül, hogy újra kelljen csatlakozniuk, várniuk kell, míg a vezető át nem költözik az új szerverre. 2015 végéig lesz minderre időd, szóval nem kell rohanni.

2. lépés: kommunikáció

Hirdesd ki a kinshipedben a célszervert és azt a napot, amikor a vezető átköltözik rá. Ezt tedd meg minél több módon; napi üzenet, levél a játékban, írd ki fórumokra, kin-honlapra és személyes e-mail címre is küld el, ha megvannak. A játékban küldött levelek 6 hónapon keresztül megmaradnak a bezárás előtt álló világon, így ha a játékos visszatér, mielőtt elkezdjük lekapcsolni a szervereket 2016 elején, még meg lesz a levele és elmondhatod hova kövessen.

3. lépés: Kin vezető költözése

A Kin vezetője átköltözhet az új világba a kiszemelt napon. Amikor ezt teszitek, akkor a Kin feloszlik az eredeti szerveren, és a vezető karaktere magával visz róla minden információt, beleértve az alapítás dátumát, rankját, tag és kinház információkat, illetve minden nem boundos tárgyat a házból. Amikor a vezető belép karakterével az új világba, akkor a kin újraalakul. Ha már a Kin neve, foglalt, akkor kap egy -1-es végződést és kapcsolatba kell lépnetek a Supoorttal, hogy megváltoztassátok. Minden előre kifizetett házköltséget visszakap a karakter és minden nem boundos tárgy, ami a házban volt, a Kin vezetőjének escrow-jába kerül. Minden boundos tárgy visszakerül az eredeti tulajdonosához. Azok a tárgyak, melyek tulajdonosa már nem létezik az eredeti szerveren, törlődnek.

4. lépés: Tagok költözése

Most, hogy a vezető az új szerveren van és a Kinship is újraalakult, már biztonságos a tagoknak, hogy kövessék az új helyre. Ahogy megjelennek az új szerveren, automatikusan hozzá lesznek adva a Kinshiphez.