Címlap

Fejlesztői Napló - Featured Instances

Kevin „EdgeCase” Nolan egy fejlesztői bejegyzésben ismertette az Update 18-as frissítéssel debütáló Featured Instance rendszert, amely bizonyára kellemes és lootban gazdag időtöltést hoz a legtöbb játékosnak, legyen „casual” vagy „HC gamer”.

Hello, Kevin „EdgeCase” Nolan vagyok és az Update 18-al bevezetett Featured Instákról szeretnék beszélni nektek. A Featured insták lehetőséget adnak, hogy új jutalmakat szerezzetek a LotRO régi klasszikus instáiból.

Null

Minden héten a LotRO egy régebbi szintezhető instája (vagy raid) kiemeltté válik az insta panelen. Naponta egyszer, amikor teljesíted ezt az instát 100-as szinten vagy felette, egy extra jutalmakkal megtöltött dobozt kapsz mindazon felül, amit normál esetben is kapnál. 100 és 104-es szint között ez elsősorban Empowerment tekercse lesz. Azonban, ha maximális szinten teljesíted, akkor esélyed van a Featured Instance rendszer egyedi felszereléseire!

Null

Minden instából eshet egy a három-négy különböző felszerelés közül. Minden egyes felszerelés eshet legalább két instából. Például az Ost Dunhoth Wound és Fear wing dobozában lehet mellvért, csizma vagy egy nyaklánc. Sammath Gûl dobhajta ugyan ezt a mellvértet vagy kesztyűt, egy nyakláncot vagy karkötőt. Ha van egy insta, amit nem szeretnél futni, soha nem is kell; minden jutalom legalább két különböző instából is eshet.

Feature Instance dobozok nagyon jó eséllyel tartalmaznak egyet az új 105-ös szintű essencekbők. Mind a 14 új essence feljavítható az új craft receptek használatával. Major Essence Greater, a Greater pedig Supreme szintre javítható. Ennek a feljavításnak segítése képpen a Featured Instance dobozokból eshet Univrsal Solvent is.

Null

Minden egyes dobozból esik majd néhány Long-lost Coin is, amiket beválthatsz Essence receptekre. A következő néhány kisebb frissítésben kibővítjük a barter lehetőséget, hogy a felesleges Featured Instance felszerelést, amit nem akarsz, néhány Long-lost Coin felhasználásával olyanra válthass, ami még hiányzik.

Ha nem azt kapod a dobozból, amit szeretnél, akkor két lehetőséged lesz. Minden Featured Instance challenge ládája kis eséllyel dobja az instához tartozó Featured felszerelést, függetlenől attól, hogy kiemelt az adott insta jelenleg vagy sem. Valamint néhány Mithril Coinért cserébe, a napi küldetés (ami a Featured Instance dobozt adja) újra teljesíthető, fusd le az instát újra és szerezz még több jutalmat!

A következő hat insta az első, amik ennek a rendszernek a részei lesznek. Későbbi frissítésekkel, alkalomadtán megváltoztatjuk az itt szereplő instákat, és reméljük, hogy végül a LotRO összes kedvelt instája lesz majd Featured.

  • Halls of Night
  • Inn of the Forsaken
  • Ost Elendil
  • Sammath Gûl
  • The Bells of Dale
  • Ost Dunhoth - Wound és Fear WingRemélem, tetszik ez a lehetőség, hogy új, egyedi jutalmakat szerezz a klasszikus LotRO instákból.

Viszlát a játékban!
EdgeCase