-
Guardian HD utn
Trpe s guard mivoltombl fakadan nem t?rhetem, hogy ne legyen egy Guardian topic is. gyhogy most akr tetszik, akr nem, lesz.
Sokan vrtk az j kiegszt?t, mint minden vltoztats, ez is vegyes fogadtatsra tallt. Tank szempontbl eddig szerintem a Lotro egy elg knny? jtknak szmtott. Termszetesen le lehet hzni a bosst a legjobb tankrl is, viszont volt kb. 10 aggro-skill, az ember kialaktotta, hogy hogyan hasznlja ?ket, aztn hadd szljon.
Ez a HD-vel megsz?nt.
Minden skill lersbl trl?dtt az aggro sz, maradt igazbl 3 skill: challenge, fray the edge, engage. Kicsit ijeszt?en hangzik, majd az instk eldntik, tnyleg az-e. Skirmish raiden azrt nem t?nt annyira flelmetesnek a dolog.
De lssuk az let naposabb oldalt, mit is kaptunk cserbe.
Btran kijelenthetjk, hogy a tank a legbksebb karakter volt a jtkban. Megfogott mindent, tllt mindent, de nem is lt meg semmit. Ennek mra vge. Egy gombnyomssal lehet trait-ft vltani, s azrt a piros trait-sorral egsz j kis dps-t lehet osztani. El is rkeztnk ezzel a HD msik nagy vltozshoz, az eddig megszokott traitels megsz?nt, tvette a helyt ez az j rendszer.
Itt kett? szerepe egyrtelm?, a kk a tankos, a piros a DPS-es. Szmomra a legrdekesebb a srga, ez lltlag valami ktkezes tankols, dps-es, debuffos valami akar lenni. Bevallom, nem prbltam, s ha valahol nem lesz nlklzhetetlen, nem is fogom, mindenesetre rdekesen hangzik. Aki esetleg prblta, az rhatna rla valamit.
Vita s beszlgets-indtnak ennyit rnk egyel?re, kvncsian vrom msok tapasztalatait, szrevteleit.
-
Fura lesz a tankols valban. A fray the enged hatsa hosszabb mint a CD-je, szval 1-2 targetre ezzel az egy skillel folyamatos force aggr tarthat. A challange egyenl?re mg hamarabb lejr mint a CD, ha jl rmlik 20/30mp de ki tudja, mg el?kerlhet valami jabb set bonus.
Amikor legutbb rgi tank mdra prbltam tankolni az nem m?kdtt. De 85-s v volt rajtam, s ugye emiatt a shield use alacsony volt, mg a dps llatok persze mr 95-s fegyverrel pfltk a mobot
Szval az biztos, hogy bosst le nem fogja hzni senki a guardianrl, multi target esetn meg majd kiderl mit tud.
DPS javult, de ennek kze van a szint lpshez, az elvadult statokhoz (3000 might+3000 moral gagyi dps cuccban simn van) s persze a megnvekedett fegyver DPS-hez is. Viszont a skillezs tovbbra is lass, de val igaz nem nztem mg sszefggseiben igazn a skilleket, ami azrt lkhet a dps-en, hiszen a dev diary azt rta a guardian dps DOT-os (bleed) amit nyilvn ki kell gyesen hasznlni mint az RK fire dps-t is pl.
-
A challenge cd-je levihet? 20 secre set bonusbl, mg a durja felmegy 15-re, teht marad az az 5 sec a kett? kztt. Viszont ha elgg tik a guardot, akkor a parry -s s blockos fkon nylik annyi skill, amivel taln dps-sel meg lehet tartani a mobokat.
-
-
-
-
Hozzszls szablyai
- j tmkat nem hozhatsz ltre
- Vlaszokat nem kldhetsz
- Fjlokat nem csatolhatsz
- A hozzszlsaidat nem mdosthatod
-
Frum szablyok