Close

Regisztráció

Lotro.hu regisztráció

Kötelező információ

Kérjük adj meg egy nevet, ezzel tudsz majd belépni és ez lesz látható az oldalon. (Előnyös az In-game main karaktered nevét megadni.)

Kérjük add meg a jelszavad. A jelszó kis / nagybetu érzékeny!

Kérjük adj meg egy működő e-mail címet.

Kérjük írjad be a szemközti képen megjeleno 6 betut vagy számot.

További kötelező információk (profil)

Írd be a megfelelő választ betűvel.

További információk

Ha a Lotro.hu valamely tagja ajánlotta ezt az oldalt, akkor add meg a nevét itt.

A fórumokon megjeleno ido automatikusan beállítható attól függoen hogy a világ mely táján melyik idozónában élsz. Egyszeruen válaszd ki a megfelelo idozónát az alábbi listáról.

Ráadásként beállíthatod a megfelelo téli-nyári idoszámítás automatikus megjelenítését az idozónád szerint.

Az adminisztrátorok idonként közleményeket küldhetnek e-mailben.

Itt tudod letiltani hogyha nem szeretnéd ezeket a közleményeket megkapni.

Melyik Kinship tagja vagy?

Melyik szerveren játszol? Válassz ki egy szervert!

Fórum szabályok

A folyatáshoz egyet kell értened az alábbi szabályokkal:

Fórum szabályzat

A regisztráció erre a fórumra ingyenes! Megkérünk, hogy az alábbiakban részletezett szabályoknak és irányelveknek engedelmeskedj. Ha egyetértesz a feltételekkel akkor jelöld ki az 'Egyetértek' négyzetet alul és kattints rá a 'Regisztráció' gombra. Ha mégsem szeretnél regisztrálni, akkor kattints ide, hogy visszatérj a fórum kezdőlapjára.

Annak ellenére hogy a fórum adminisztrátorai és moderátorai mindent megtesznek, hogy kifogásolható üzenetek ne jelenjenek meg, minden üzenet felügyelete lehetetlen. Az összes üzenet tartalmáért annak szerzője felelos, és nem a lotro.hu Portál üzemetetői. Az üzemeltetők nem vonhatóak felelosségre semilyen üzenet tartalmáért. Ezen szabályok egyetértésével szavatolod hogy nem fogsz üzeneteket küldeni amelyek obszcének, vulgárisak, szexuális jellegűek, gyűlölködők, fenyegetők, vagy bármi módon törvénybe ütköznek. Az oldal tulajdonosai fenntartják maguknak a jogot hogy bármilyen témát eltávolítsanak, módosítsanak, mozgassanak vagy lezárjanak mindenfajta indoklás nélkül.