Corey Olsen, Tolkien Professzor, mr tbb hnapja vvja a jk harct Kzpfldn. Ez id? alatt sszegy?jttte az ingyenes LotRO lore kurzushoz szksges anyagokat, amit a Mythgard Institute-n keresztl fog tantani idn ?sszel.
A kurzus el?kszleteinek els? fzisa magban foglalta a Mythgard Htf?ket, amik a Landroval szerver Bird and Baby kocsmjban tartott sszejvetelek voltak, ezeken Wigend (Corey guardian karaktere) egy rvidebb lore tmj beszlgets utn klnbz? kalandos utazsokra vitte a csapatot Eriador szerte. Minden msodik hten pedig skirmisheket tartottak Pineleaf Needles vezetsvel.
Corey most az el?kszletek msodik fzisa fel halad, mjus 15-n, pnteken este fl 8-kor csatlakozik LOTRO Stream Team-hez.
Felkszltem erre kockzatos vllalkozsra, s nagyon izgatott vagyok, hogy elkezdjk mondta. Els? krben egy j karaktert fogok kszteni, s nhny kitr? mellett, els?dlegesen az epikus kldetslncot kvetem majd. Az t sorn figyelni fogom majd, hogy Tolkien trtnete hogyan valsult meg s b?vlt ki a jtkban.
Mindenkit szeretettel vrunk, hogy rszt vegyen a stream-en, krdseket tegyen fel s hozzjruljon Corey tantshoz. Ha nem tudsz az l? adsokon megjelenni, ne aggdj, mert mindet felvesszk s visszanzhet? lesz a LOTRO Streamen s a Mythgard youtube csatornjn.
Mythgard Htf? prhuzamosan folytatdik a Landroval szerveren Corey streamelsvel, egyetlen vltozs, hogy ezentl kthetente s kedden vagy pnteken lesz megtartva.
Corey tevkenysgr?l b?vebb informcirt, a Mythgard kin vezet?jt, Glordriel Arrowmaven-t krdezhetitek.