Címlap

Ismertető

Mordor hamarosan!

Hamarosan érkezik a játék 6. kiegészítője, mely a Sötét Úr bukása utáni Mordorba visz el minket. A kiegészítő várhatóan július 31-én jelenik meg (késés esetén legkésőbb augusztus 31-én). Számos újdonságot hoz, melyeket igyekszünk majd folyamatosan bemutatni.

Tovább...

A raid visszatérése - fejlesztői napló

Néhány nap és megérkezik az évek óta várva várt új raid. Hogy kicsit felcsigázza a játékosokat, Ryan „Pinion” Penk, a raid készítője egy rendkívül érdekes fejlesztői naplót írt, melyben személyes érzései mellett bemutatja a raid készítésének folyamatát is. Olvassátok szeretettel!

Tovább...

Bétán voltunk - Update 18.2

Tegnap megnyitották a Bullroarer teszt szervert az Update 18.2-es frissítéssel, mely a várva várt raid mellett hoz egy új Stablemaster Collection-t, valamint egész Eriadort megszépítik. Karaktereinket pedig nem csak a közelgő raiddel érkező új szettekkel, ékszerekkel fejleszthetjük, hanem Legendás fegyvereinken is új szintek nyílnak meg.

Tovább...

Fejlesztői Napló - Featured Instances

Kevin „EdgeCase” Nolan egy fejlesztői bejegyzésben ismertette az Update 18-as frissítéssel debütáló Featured Instance rendszert, amely bizonyára kellemes és lootban gazdag időtöltést hoz a legtöbb játékosnak, legyen „casual” vagy „HC gamer”.

Tovább...

Bétát teszteltünk - Update 18

Hétvégén megnyitották a béta szervert a közelgő Update 18 első verziójával. Bár a frissítés még koránt sincs kész, már most rengeteg mindent láthattak a tesztelők. Így mi is benéztünk és igyekeztünk az érdekesebb, fontosabb újdonságokat összegyűjteni.

Tovább...

Béta szerveren voltunk - U17

Már bő egy hete elérhető a Bullroarer béta szerver az Update 17 tartalmával, ezért megnéztük, hogy mi mindennel gazdagodik a játék ősszel. Az előttünk álló frissítés még koránt sincs kész állapotban, ezért számos részlete még változhat megjelenésig.

Tovább...

Új Store érkezik!

QuartermasterU, a Turbine e- Kereskedelemmel foglalkozó csapatától bemutatta a hamarosan érkező új in-game Store-t. Lássuk, mi változik az eddigihez képest!

Tovább...

Milyen nevet válasszak?

Több Kinship gondolkodik a Laurelin szerveren, néhány már el is határozta, hogy oda költözik. Ezért reméljük, hasznosnak találjátok ismertetőnket és nagy segítség lesz, hogy Középföldére illő neveket találjatok karaktereiteknek. Ha más szerver az úti cél, akkor is használjatok bátran ilyen neveket!

Tovább...

Kinship transzfer

Tegnap este kaptunk egy útmutatót, mely részletesen leírja, hogy költöztessük kinünket egy új világra. Reméljük, hogy a fordítás segít jobban megérteni az egész folyamatot, ha van kérdésed, bátran tedd fel akár a cikk után, akár a fórumba.

Tovább...

Szerver átalakítások - Frissítve

Ahogy már korábban is beszámoltunk róla, az idén fontos átalakításokra kerül sor a játék szervereivel kapcsolatban. Tegnap egy nagyon részletes és hosszú cikkben felvázolták az előttünk álló hónapok menetrendjét és az átalakítások részleteit, melyet lefordítottunk számotokra.

Tovább...

Oldalak