Címlap

Fesztiválok

Ha tavasz, ha nyár, ha ősz vagy tél van, Középföldén mindig találnak időt az ünneplésre. Vegyetek részt az Eriador szerte rendezett ünnepségeken, ahol sok mókás küldetést megcsinálhattok. A jutalom se marad el, az összegyűjtött érmékből gyönyörű ruhákat és különleges lovakat válthattok ki. Az elegendő mennyiségű italról pedig Középfölde két nagy ivó társasága gondoskodik.


Tavaszi Fesztivál

A hó már elolvadt, a levegőben pedig friss tavaszi virágok édes illata terjeng. Ez csak azt jelentheti, hogy megérkezett a Tavaszi Fesztivál! Gyere és ünnepeld velünk Középföldén az év legszebb évszakát! Természetesen most is lesz zene, tánc és vidámság, lóverseny, ez az ünnep se lehet mentes a két nagy ivótábor rivalizálásától. Ha pedig kedved tartja gyűjts színpompás virágokat, amiket különleges ajándékokra is beválthatsz.

The Hedge Maze

Jól tudsz tájékozódni és nem rettensz meg egy kis kihívástól? Tedd próbára magad és térj be a Brítől északra lévő labirintusba! Fedezd fel rejtett zugait, keresd meg az eltévedt tündéket és fogd meg az elszökött csirkéket.

Stomp-a-Shrew

Óh Mi történt Duillon kertjeiben? Elárasztották a cickányok. Segíts a tündéknek kiirtani a rágcsálókat szeretett kertjeikből. Amint meglátsz egyet, ne habozz, lapítsd ki egyből!


Nyári fesztivál

A tikkasztó meleg Középföldére is elérkezett. Ilyenkor nincs is üdítőbb, mint a fák hűs árnyékába gyűlni és egy jót szórakozni együtt. Csatlakozz Te is az Eriador szerte megrendezett ünnepségekhez és mutasd meg ügyességedet a különböző feladatokban. Az elnyert tokenekből pedig válts ki minél több szórakoztató, vagy szép dolgot.

Keg and Taste Race

Vegyél részt a Megyében és Thorin Csarnokaiban rendezett evő és ivó versenyeken. Fogadj a legéhesebb hobbitra és a legszomjasabb törpre. De vigyázz, mert a fürgeség itt épp oly fontos, mint a méretes pocak! Ha még sem a jóra tetted a tétet se búsulj, mert vigaszdíjban részesülsz.

Fishing Challenges

Akaszd le a pecabotot és nevezz az Eriadorban megrendezett horgászversenyekre. Mutasd meg milyen jól tudod a halat horogra csalni, fogd Te a legtöbb és legnagyobb halakat!


Őszi fesztivál

Már színpompás ruhába öltöztek a fák, a reggelek pedig csípősek, megérkezett az ősz a Megyében. Befejeződött a szüret is, így eljött az ideje egy újabb ünneplésnek. Csatlakozz Te is, próbáld ki a mini játékokat, teljesítsd az érdekes küldetéseket, szerezz ritka címeket! Gyűjtsd be a különféle mókás maszkokat, ha pedig megszomjazol most sem marad a torok szárazon.

The Haunted Burrow

Szereted a hátborzongató kalandokat? Akkor a Zsákvégen található Kísértet Házban (üregben) a helyed! Itt biztosan felejthetetlen(ül rémisztő) élményben lesz részed. Találd meg az elrejtett ládákat, ha igazán szerencsés vagy egy festett csontváz lóra is lelhetsz bennük. Ne feledd itt semmi sem az aminek látszik, sötétedés után pedig mielőtt bemennél gyújts lámpát a szobádban!


Téli fesztivál

Amikor megérkezik a fogcsikorgatóan hideg és dermesztő tél, akkor nyitja meg kapuit Frostbluff. A hegyekkel körül vett hóval borított mesebeli táj kis faluja Winter-home, ahol a téli fesztivál ideje alatt számos nagyszerű élményben lehet része az oda látogatóknak és sok-sok szép outfittel, illetve más karácsonyi hangulatot idéző tárggyal gazdagíthatja gyűjteményét.

Frostbluff Theatre

Winter-home színházában bárki próbára teheti színészi tehetségét. Hiszen a színdarabba a nézők soraiból kerülnek ki a szereplők. Természetesen a legjobbakat virágszirmok szórásával ünneplik, sajnos az ügyetlen színészpalántákat pedig rohadt gyümölcsökkel kergetik el a színpadról.
A legnagyobb tehetségeket díjakkal és címekkel is jutalmazzák, ráadásul a legügyesebb rohadt gyümölcs dobálók se maradnak jutalom nélkül.

The Snowball Field

Nem is lenne tél a tél hógolyózás nélkül. Hozd barátaidat Frostbluff hatalmas hógolyó pályájára és vívjatok hatalmas hócsatákat. A legjobban célzók jutalma most sem maradhat el, ha pedig kiszórakoztátok magatokat pihenésképpen építsetek hóembereket. Vigyázzatok, néhány hozzávaló igen furfangos helyre van elrejtve!


Anniversary Celebration

2007 április 24-én jelent meg a LotRO, azóta minden évben ilyenkor nagyobb ünnepségeket rendeznek szerte Középföldén. Bríben és a Megyében látványos tűzijátékokat csodálhatunk meg, sőt Bríben mi is hozzátehetjük a magunk részét. Nem szabad kihagyni Thorin's Hall alsó kocsmájában rendezett bajnokságot, ahol egy hatalmas korsó sörért harcolhatunk meg a törp lelkületű játékosokkal. Bríben egy hatalmas szél elvitte a postamester összes borítékát, amikben az ünnepségre való meghívók voltak, segítsünk összeszedni, hiszen remek kis dolgok lapulhatnak bennük. Az ünnepség ideje alatt minden mobért dupla XP jár, sőt különleges beváltható érméket is dobnak. A hűséges Prémium és VIP játékosok pedig külön ajándékokat is kapnak az eltöltött éveik száma alapján.


Farmer's Faire Day

Ahogy a nyár őszbe fordul a Megye földművesei nagy ünnepséget rendeznek Morotván (Bywater). Csatlakozz Te is hozzájuk, teljesítsd a sok szórakoztató küldetést és váltsd ki a megannyi mókás tárgyat és ruhát. Dézsmáld meg Zsizsik gazda féltve őrzött, ízletes gombáit, de vigyázz kutyái el ne kapjanak! A Sandson tanyán pedig gyűjts össze annyi tojást amennyit csak tudsz, ha igazán szerencsés vagy arany tojást is lelhetsz.


Hobnanigans

A Hobnanigans egy nagyszerű csapatos, időszakosan visszatérő szórakoztató sportesemény. A "csirke foci" lényege, hogy a játékidő alatt minél több gólt szerezzünk, vagy is minél több csirkét rúgjunk be az ellenfél kapujába. Játszható 6 a 6 ellen, de a két kisebb pályán 3 a 3 ellenében is, így remek lehetőség a kisebb kinshipek és bráti társaságok számára is.

Bővebben...


Kisebb események

Bilbó és Frodó Születésnapja

Szeptember 22-én ünnepeljük Bilbó és Frodó születésnapját, ezen alkalomból Frodó mindig valami különleges ajándékkal kedveskedik szeretett bácsikájának. Segítsetek elkészíteni ezt a születésnapi meglepetést.

A Hajótörött Tengerészek Meséje

A kószák egy készletekkel megrakodott hajója tart Annúminasba, hogy segítse az ott harcolókat, azonban a Borbuggyan folyón felfelé tartva szeptember 19-én hatalmas viharba kerül. Sajnos a tengerészek hajótörést szenvednek, rakományuk pedig szétszóródik. Segíts nekik összegyűjteni a szétszóródott élelmet, cserébe pedig mókás outfitekkel szolgálnak majd érte.

Kincsvadászat

Időnként aranyra éhes törpök érkeznek a Gondamon feletti vidékre, hogy itt betanított állataikkal kiszagoltassák vagy mágikus köveikkel megtalálják a legértékesebb kincseket. Társulj hozzájuk és igyekezz rálelni a legnagyobb elásott ládákra, amikben nem csak érmék, de ritka és értékes kincsek rejlenek.