Címlap

Béta szerveren voltunk - U17

Már bő egy hete elérhető a Bullroarer béta szerver az Update 17 tartalmával, ezért megnéztük, hogy mi mindennel gazdagodik a játék ősszel. Az előttünk álló frissítés még koránt sincs kész állapotban, ezért számos részlete még változhat megjelenésig.

Új területek

Két közepes méretű terült érkezik és persze maga Minas Tirith, melyről később lesz szó. A déli terület Pelennor, a várost körülvevő hatalmas mező, melyet a Rammas Echor (Pelennort körülvevő hatalmas fal) véd. A bétában délről, Halrond felől jutottunk be egy résen, melyet az ellenség vágott falba. A táj, a zene jól érzékelteti vihar előtti csendet. Keleti felét már elfoglalta az ellenség, orkok és haradiak felállították számtalan táborukat, hamarosan kezdődik Minas Tirith ostroma!
A másik terület Talath Anor, mely Pelennortól északra fekszik, Anórien keleti része. A vidék sokkal békésebb, nyugodtabb, itt is számos küldetést teljesíthetünk. Nyugati széléről látható már a Drúadán erdő, keleten pedig Cair Andros fekszik.

Új craft szint

Megérkezik a már oly rég óta várt Tier 10-es craft Old Anórien néven. Új guild szint nem jön ezúttal, így nem kell készíteni a sok-sok craft repu itemet. Minden szakma számos új 100-as szintű recepttel gazdagodik, kapunk slotted (essence) ékszereket, ruhákat. Lesznek új pajzsok, off-hand fegyverek, ételek és sok-sok class item, mint captain banner, RK chisel stb. Még egy hasznos apróság, hogy minden új és régi craft alapanyag 500-ig halmozódik, a korábbi 100 helyett.

Minas Tirith

Folyamatosan szépül Minas Tirith, méretei pedig már most lenyűgözőek, a LotRO eddigi legnagyobb városa lesz. Hét szintből áll, illetve kapott egy hatalmas csatornarendszert is. Már most rengeteg belső tér megcsodálható, melyek közül kétség kívül Echtelion Fehér Tornya a legszebb.

Epikus Csaták

Két új Epikus Csata érkezik; The Defence of Minas Tirith és Hammer of the Underworld melyek Minas Tirith ostromát dolgozzák fel. A solo/duo mód mellett egyik 3, másik 6 fős csapatban is játszható lesz. Olyan hősök mellett harcolhatunk, mint például Gandalf, vagy Imrahil fejedelem. Lesz néhány új mechanizmus is, melyek közül nekünk az ostromtornyok tetszettek a legjobban. A jutalmakról már annyi tudható, hogy gold slotted köpenyt kaphatunk és a supreme gold morale essence jelentősen nagyobb eséllyel esik, mint máshol.

Imbued Legendary

Új szintekkel bővül az Imbued Legendary, bár a konkrét számok még változhatnak, de jelenleg a következőek szerint néz ki. A fő DPS/Stat legacy 4 szinttel nő, további 4 oldható fel Star-lit kristályokkal. Az Imbued stat legacy-k 6 szinttel nőnek és további 3 oldható fel Empowerment scrollal. Minden más legacy 3 szinttel nő és további 6 oldható fel Empowermenttel. Illetve számos legacy kap tier 35 felett másodlagos bónuszt. Hogy csökkenjen a grind, a Star-lit és Empowerment Stars of Meritből is kiválható lesz!

Illetve mindezeken felül még számos változás, újdonság érkezik, melyeket megtekinthettek a Bullroarer szerveren hétvégenként, vagy megjelenéskor. A fontosabb dolgokról természetesen mi is írunk majd. A frissítéssel érkezik új Epikus Történet is, azonban ez nem lesz tesztelhető, csak live szerveren láthatjuk majd először.

Hozzászólások

Köszi a leírást! a képek is nagyon jók :)