-
Ui: a miert akkor itt azonnal ki is derult. En ertettem felre. Ezek szerint nem arro lvan szo amit eloszor irtal, hogy heti egyszer visszaneznel raidelni. Nekem ebbo laz jott le, hogy szorakozni jarnal ide, de ezek szerint inkabb a meglevo hiany potlasara.
A kerdes akkor felmerul, hogy Erebor 3 olyan instas, amihez igy kelll szervezni. Es ha lement, akkor 3 het mulva mi lesz? ujra csinaljuk mind a harmat? Vagy mar nem josz fel, mert neekd mar megvan es nem kell? Vagy csinalunk mast is? (erre jott valasz kb)
A raid plannert meg 2 nap mulva is meg lehet adni, azert nem adtam cimet, mert meg egyenlore el sem fogadtuk. De lehet nelkule is. Bar szerintem arrol annak a 12 embernek kellene donteni ,aki jonne.
Es ki lenne az a 12 ember ?:)
Vannak otletek? MEnjunk eigy 2 en, asetleg Ata, te is es akkor 3 an? vagy mindenki tud ajanlani 1-2 masik embert, es igy alakul? Vagy arra nem is gondoltatok, hogy en is jonnek ? :D
-
Ht els? krben n nagyon ktlem, hogy hrom ht alatt t2c-el lemenne mind a hrom szerintem max havonta egy lemenne. A ki lenne a 12 ember krdsre meg mg az elejn megadtam a vlaszt, akik rdekl?dnek s olvassk ezt a frumot mind regisztrlhatnak a plannerre (gondolom n). Visszatrve az elejre nem a sajt szrakoztatsomra, illetve a sajt hinyossgom ptlsa miatt kezdtem el szervezkedni, hanem azrt, mert vissza szoktam jrni hetente egyszer, de mivel t?lnk, s szerintem ms kinb?l is elg sokan lelptek, gy a nehezebb kontent mr egyedl nem megy le, annak pedig, hogy hetente egyszer visszajrunk ugyanazt a dolgot lenyomni, ami lemegy puggal szerintem nem sok rtelme van.
-
Beszltem az adminnal, aki azt mondta megnzi be tud-e rakni ide egy plannert, ami elvileg az itteni accountokkal m?kdni fog, remlem megoldhat lesz, mert ez szerintem nagyon praktikus lenne.
-
Amennyiben van r kell? igny (elegend? szm rdekl?d?, esetleg mg tbb Kinship csatlakozna) s kulturlt keretek kztt folynnak le a raidek, szvesen segtnk. Hasznlata megoldhat lenne termszetesen az itt regisztrlt felhasznli fikokkal is! Ha sikerlt dntenetek, krlek jelezztek felnk.
-
Sziasztok!
Szerintem is remek tlet lenne a klnok kztti raid. Nem is ez lenne az els? prblkozs, sajnos az utols amir?l tudtam nem tartott sokig, viszont jelenleg is van egy ismert, rgi s sikeres raid alliance Snowbourne-on la Nexus-Riddels, szval van benne potencia.
A magam s ha szabad a GH nevben is mondhatom, hogy nlunk az utbbi id?ben nem volt pug nlkli raid s ezrt htr?l-htre kevesebb az rdekl?d?, U13-ig nem is lehet szmtani visszatr? jtkosokra.
A 12 jtkosra a jelentkez?k sszejhetnnk egy TS-en s in-game 3,6 f?s instkban gyorsan sszeszokhatna a csapat. Sokat tudnnk tanulni egymstl, karaktereinkr?l, aki hajland s megteheti, hogy id?t fordtson r.
Ha pedig a ks?bbiekben komolyabb CM-raideket prblnnk, taktika esetleg raid leader kell rm szmthattok.
-
Sziasztok,
Mostanban tnyleg lelaposodott a game, a kieg sem fog sok vltozst hozni, 2-3 ht alatt mindenki vgig tolja, max 1-2 hnap HD, hogy meglegyen az arany gear... taln mg az fa cucc..azt marad Etten, illetve altozs... vagyis pangs kln szinten... Br deed-ek miatt s mert nekem mg mindig bejn a game n szvesen rszt vennk mindenfle raid-en, akrmin, ha id?m engedi! Meg azrt ahogy tapasztaltam, pl. pugokkal jelenleg is 20% esly van a sikerre egy OD esetben..pedig nem mai az insta..
gyhogy tmogatom az elkpzelst, annak ellenre, hogy eddig sosem sikerlt semmifle sszetarts emlkeim szerint az utbbi 3-4 vben 1-2 hnapnl hosszabb id?re.. jelentktelen nzeteltrsek egyesek rszr?l val elviselhetetlensge miatt.. ezeken fell kellene mr tudni emelkedni egy olyan csapat minden tagjnak, aki belevg az ilyesmibe... pl. nem mindenkinek lehet 100% priorits a game, f?leg ha csaldos.. nem mindenki egyformn j, lehet nmi segtsgre is szorul.. (na most nem a kezd?kr?l beszlve) ha ezek vgre nem lesznek problmk, akkor sikeres lehet a kezdemnyezs! :)
dv.
Gabrolos
-
-
-
-