Turgon
2013. 12 01., 17:32
Nagyjából hasonlóan látom a csatákat, ahogy a mai cikkben szerepel. Úgy érzem picit, mintha egy nem teljesen kész munka került volna ki a kezeik közül. Legidegesít?bb talán a rengeteg bug, amit?l több küldetést nem lehet teljesíteni, s?t néhányat nem is ad be a játék. Egy-egy csata hosszát nagyjából jól l?tték be 30 percre, viszont kevésbé jól töltötték ki ezt az id?t. De legalább nem a 7 perces insta run-okra hasonlít!
Tetszik benne az új role rendszer, eddig offi és engi szerepeket próbáltam ki. Magasabb rankon mindkett?t kell?en hasznosnak találom fellow és raid BB-ken is.
RoR Hytboldjához képest mindenképpen egy hatalmas el?relépés, de hosszú távon nem hiszem h nekem kell? szórakozást fog nyújtani. Ezért már várom az igazi raidek bejelentését.
Tetszik benne az új role rendszer, eddig offi és engi szerepeket próbáltam ki. Magasabb rankon mindkett?t kell?en hasznosnak találom fellow és raid BB-ken is.
RoR Hytboldjához képest mindenképpen egy hatalmas el?relépés, de hosszú távon nem hiszem h nekem kell? szórakozást fog nyújtani. Ezért már várom az igazi raidek bejelentését.